Універсальне кріплення парасольки, спалаху 1/4 H

Снято с продажи

Цей пристрій призначений для зручного кріплення спалаху і фотопарасольок з можливістю зміни кута нахилу.
Кріплення може встановлюватися як на стійку з наконечником діаметром 5/8 ", так і на стійку або штатив з різьбленням 1/4" і 3/8 ". Для накручування на різьблення використовується перехідник, який знаходиться в нижній частині пристрою і закріплюється за допомогою нижньої притискної ручки. Перехідник має отвір для гвинта 1/4 "з одного боку і 3/8" з іншого. Перехідник можна встановити тією стороною, яка потрібна для з'єднання. Установку на стійку з діаметром 5/8 "відбувається при вийнятому перехіднику. Встановлене на штатив або стійку кріплення можна повертати, послабивши нижню притискну ручку.
Пристрій складається з двох частин, які з'єднані між собою поворотним механізмом, що дозволяє змінювати кут нахилу верхньої частини до 90 градусів в обидві сторони. Фіксація положення здійснюється за допомогою бічної затискної ручки.
Якщо затискну ручку послабити злегка, поворот буде здійснюватися поступово, приблизно на 2 - 4 градуси. При подальшому ослабленні поворот буде вільним, але фіксація положення буде додатково посилюватиметься збігом зубчастих поверхонь сполучених елементів поворотного механізму.
Верхня частина кріплення включає в себе "холодний" черевик з гвинтовим затискачем і фіксує гайкою з рискою по периметру і отвір під Фотопарасольку діаметром 9 мм з гвинтовим затискачем. "Холодний" черевик з'єднаний з верхньою частиною кріплення шляхом накручування на різьблення 1/4 ". Його можна зняти і тоді кріплення зверху буде закінчуватися різьбою 1/4".
Якщо потрібно змінити взаємну спрямованість черевика і фотопарасольок, потрібно трохи відкрутити черевик і зафіксувати його положення за допомогою гайки.
Завдяки конструкції затиску металевого "холодного" черевика кріплення дозволяє встановити спалах з черевиком шириною від 17 до 20 мм.

Характеристики:

з'єднання зі спалахом: металевий "холодний" черевик з притискним гвинтом;
ширина затискається черевика: 17 - 20 мм;
з'єднання зі стійкою або штативом: діаметр 5/8 ", різьблення 1/4", різьблення 3/8 ";
діаметр отворів під ручку парасольки: 9 мм;
габарити: 110 х 40 х 70 мм;
вага: 147 г;
матеріал: анодований алюміній;
колір чорний.

Країна-виробник товару Китай
Світлосинхронізатор Ні
Тип Тримачі
Додаткові характеристики З'єднання зі спалахом: металевий "холодний" черевик з притискним гвинтом;
З'єднання зі стійкою або штативом: діаметр 5/8 ", різьблення 1/4", різьблення 3/8 ";
Діаметр отворів під ручку парасольки: 9 мм
Розміри 110 х 40 х 70 мм
Вага 0,147
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.