Міні стедикам ручний, система стабілізації камер

Снято с продажи
Компактна ручна система стабілізації фото і відеокамер при зйомці.

Стедікам - це система стабілізації при роботі з відеокамерами або цифровими камерами, яка при її використанні значно прибирає тремтіння і робить зміни в кадрі плавними.
Цей пристрій складається з конструкції з майданчиком для установки камери, важеля з грузиками і рукоятки з шарнірною голівкою.
Конструкція з майданчиком для камери призначена для розміщення фото або відеокамери і прикручування ручки стедікама. Майданчик під камеру має прорізи під гвинт для найбільш зручного розміщення камери. Вона має прогумовану поверхню, яка перешкоджає ковзанню і запобігає механічним пошкодженням. Камера з'єднується зі стедікамом за допомогою знімного гвинта 1.4 ". Знизу до майданчика під камеру прикручена пластина, яка дозволяє встановити конструкцію стедікама на ручку. Пластина має 5 отворів з різьбою 3/8 дюйма і перехідник на різьбу 1/4 дюйма. Перехідник вкручується в один з отворів і в нього вкручується ручка.
Ручка стедікама має шарнірну голівку з гвинтом фіксації положення і зручну прогумовану ручку. У нижньому торці ручки є отвір з різьбою 3/8 "для установки стедікама на штатив або стійку. Встановлений на стійку/штатив стедікам значно простіше налаштувати для правильної роботи.
До конструкції з майданчиком для камери за допомогою гвинта кріпиться важіль з грузиками для налаштування рівноваги системи. 3 грузика (противаги) загальною вагою приблизно 130 грам і 4 отвори з поздовжнім прорізом на важелі з грузиками дає широкі можливості для точного налаштування рівноваги стедікама. Взаємне положення конструкції з майданчиком для камери і важеля з грузиками фіксується потужним притискним гвинтом.
Сукупність розміщення противаг і камери з об'єктивом на штативному майданчику, а також довжини важеля з грузиками забезпечують статику положення камери при зйомці. При зйомці в русі і зміні положення ручки стедікама в руках оператора, налаштована рівновага робить всі зміни картинки, що знімається, плавними, без ривків і смикань.

Характеристики:

максимальна вага камери: 950 г;
мінімальна висота: 22 см;
найбільша висота: 33 см;
кріплення до камери: гвинт 1/4 ";
розміри штативного майданчика: 80 х 38 мм;
кількість грузиків: 3;
вага грузиків: 132, 132, 128 г;
висота ручки: 18 см;
вага пристрою: 916 г;
вага в коробці: 1.044 кг;
розміри в коробці: 260 х 203 х 60 мм;
матеріал: алюміній;
колір: сірий з червоним і чорна ручка.

Максимальне навантаження 0,950
Тип підключення Без підключення до телефону
Комплектація Конструкція з майданчиком для установки камери;
Важіль з 3-ма грузиками;
Рукоятка з шарнірною голівкою
Тип Механічний стедікам
Додаткові характеристики Стабілізатор зображення для фото і відеокамер;
Кріплення до камери: різьба 1/4 "
Вага 0,916
Колір Сірий з червоним і чорна ручка
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.