Адаптер перехідник Leica M LM - Micro 4/3 (m 4/3)

Снято с продажи
Перехідне кільце для установки об'єктивів з байонетом Leica M на фотоапарати Olympus і Рanasonic з байонетом Micro 4/3.

Адаптер об'єктива Leica M - m 4/3 дозволяє встановлювати об'єктив з кріпленням байонет Leica M на фотоапарати Olympus і Рanasonic з байонетом Micro 4/3.
Байонет Leica M застосовується на численних об'єктивах Leica і об'єктивах інших виробників: Leitz, Voigtlander, Carl Zeiss, Konica M-Hexanon, Minolta M-Rokkor, Ernst Leitz, Schneider-Kreuznach, SLR і ін.
Для використання адаптера потрібно з'єднати його з об'єктивом. Для цього потрібно поєднати червоні точки на перехіднику і об'єктиві і повернути об'єктив за годинниковою стрілкою до упору або клацання. При цьому підпружинений штир замку на адаптері зафіксує це з'єднання.
Для від'єднання об'єктива від перехідника необхідно натиснути кнопку замка і повернути об'єктив проти годинникової стрілки.
Далі об'єктив з приєднаним адаптером встановлюється в байонет на камері з попередніми суміщенням червоних точок на адаптері і в місці для кріплення оптики на камері. Об'єктив з перехідником необхідно повернути за годинниковою стрілкою до клацання фіксуючого замку.
Сумісні камери з байонетом Micro 4/3:

  •     Olympus E-P1, Olympus E-P2, Olympus E-P3;
  •     Olympus E-PL1, Olympus E-PL2, Olympus E-PL3, Olympus E-PL5;
  •     Olympus E-PM1, Olympus E-PM2;
  •     Olympus E-M5;
  •     Panasonic Lumix DMC-G1, Panasonic Lumix DMC-GH1, Panasonic Lumix DMC-GF1, Panasonic Lumix DMC-G2, Panasonic Lumix DMC-G3, Panasonic Lumix DMC-G10, Panasonic Lumix DMC-GH2, Panasonic Lumix DMC-GH3, Panasonic Lumix DMC-GF2, Panasonic Lumix DMC-GF3, Panasonic Lumix DMC-GX1, Panasonic Lumix DMC-GF5, Panasonic Lumix DMC-G5, Panasonic Lumix DMC-G6, Panasonic Lumix DMC-GF6, Panasonic Lumix DMC-GX7.

При використанні адаптера управління діафрагмою і фокусуванням відбувається вручну на об'єктиві, можливе фокусування на нескінченність.
На фотоапараті можлива зйомка в ручному і напівавтоматичному режимі з пріоритетом діафрагми. Камера сама підбирає витримку під встановлену вручну на об'єктиві діафрагму. Налаштування фокуса також здійснюється вручну по видошукачу.

Характеристики:

виробник: Ulata;
маркування: Leica M - m 4/3;
з'єднання з об'єктивом: байонет Leica M;
робочий відрізок байонета Leica M: 27,8 мм;
з’єднання з камерою: байонет Micro 4/3;
робочий відрізок байонета Micro 4/3: 19,25 мм;
габарити (діаметр х довжина): 57,6 х 12,3 мм;
вага: 38 г;
матеріал: алюміній (анодований чорний), латунь (хромована);
колір чорний.

Тип Набори
Сумісність З'єднання з камерою: байонет Micro 4/3 (Micro Four Thirds - MFT)
З'єднання з об'єктивом: байонет Leica M
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.