Адаптер перехідник Nikon AI - Micro 4/3 (M4 / 3)

425.00грн.
Немає в наявності
Перехідне кільце для установки об'єктивів з байонетом Nikon F (стандарт AI) на фотоапарати Olympus і Рanasonic з байонетом Micro 4/3.

Адаптер об'єктива AI - M4 / 3 дозволяє встановлювати об'єктив з кріпленням байонет Nikon F (стандарт AI) на фотоапарати Olympus і Рanasonic з байонетом Micro 4/3 (Micro Four Thirds).
Для використання адаптера потрібно з'єднати його з об'єктивом. Для цього потрібно поєднати червоні точки на перехіднику і об'єктиві і повернути об'єктив проти годинникової стрілки до упору або клацання. При цьому підпружинений штир замку на адаптері зафіксує це з'єднання.
Для від'єднання об'єктива від перехідника необхідно натиснути кнопку замка і повернути об'єктив за годинниковою стрілкою.
Далі об'єктив з приєднаним адаптером встановлюється в байонет на камері з попередніми суміщенням червоних точок на адаптері і в місці для кріплення оптики на камері. Об'єктив з перехідником необхідно повернути за годинниковою стрілкою до клацання фіксуючого замку.
Байонет Nikon F (система AI) присутній, як у численних об'єктивів NIKKOR від компанії Nikon, так і у об'єктивів інших виробників: Sigma, Sunex, Opteka, Vivitar, Samyang, Bower, Polar, ProOptik, Falcon, Walimex, Rokinon, Tokina, Tamron , Promaster, Lensbaby, Carl Zeiss, Asanuma, Spiratone, Quantaray, Soligor, Voigtlander, Phoenix, Starblitz і ін.
Байонет Nikon F (байонет Н) також використовується на об'єктивах виробників минулих років:

  •     МС Пеленг 8 (MC Peleng 8A / 3,5 і BelOMO EWP Fisheye MC 8A / 3,5), МС Пеленг 17 (MC Peleng 17A / 2,8), МС Мир-20Н, МС Мир-24Н, МС Мир-67Н (PCS Arsat 35 mm f / 2.8), МС Мир-1А, МС Волна-8Н, МС Волна-4Н, МС Геліос-123н (Arsat-H 50 mm f / 1,4), МС Геліос-81н (Arsat-H 50 mm f / 2), МС Калейнар-5Н (Arsat-H 100 mm f / 2.8), Вега-13Н, Телеар-Н, Юпітер-21А, МС Янтар-14Н, МС Янтар-20, МС Граніт-11Н (MC ZOOM Arsat-H 80-200 mm 4,5), МС Яшма-4Н (APO Arsat-H 300 mm f / 2,8).

Сумісні камери з байонетом Micro 4/3 (Micro Four Thirds):

  •     Olympus E-P1, Olympus E-P2, Olympus E-P3;
  •     Olympus E-PL1, Olympus E-PL2, Olympus E-PL3, Olympus E-PL5;
  •     Olympus E-PM1, Olympus E-PM2;
  •     Olympus E-M5;
  •     Panasonic Lumix DMC-G1, Panasonic Lumix DMC-GH1, Panasonic Lumix DMC-GF1, Panasonic Lumix DMC-G2, Panasonic Lumix DMC-G3, Panasonic Lumix DMC-G10, Panasonic Lumix DMC-GH2, Panasonic Lumix DMC-GH3, Panasonic Lumix DMC-GF2, Panasonic Lumix DMC-GF3, Panasonic Lumix DMC-GX1, Panasonic Lumix DMC-GF5, Panasonic Lumix DMC-G5, Panasonic Lumix DMC-G6, Panasonic Lumix DMC-GF6, Panasonic Lumix DMC-GX7.

При використанні адаптера управління діафрагмою і фокусуванням відбувається вручну на об'єктиві, можливе фокусування на нескінченність.
На камері можлива зйомка в ручному і напівавтоматичному режимі з пріоритетом діафрагми. Камера сама підбирає витримку під встановлену вручну на об'єктиві діафрагму. Налаштування фокуса також здійснюється вручну по видошукачу.

Характеристики:

виробник: Ulata, Китай;
маркування: AI - M4 / 3;
з'єднання з об'єктивом: байонет Nikon F (стандарт AI);
робочий відрізок байонета Nikon F (AI): 46,5 мм;
з’єднання з камерою: байонет Micro 4/3 (Micro Four Thirds);
робочий відрізок байонета Micro 4/3: 19,25 мм;
габарити (діаметр х довжина): 62,4 х 31,0 мм;
вага: 64 г;
матеріал: алюміній (анодований чорний), латунь (хромована);
колір чорний.

Тип Набори
Сумісність З'єднання з камерою: байонет Micro 4/3 (Micro Four Thirds - MFT)
З'єднання з об'єктивом: байонет Nikon F (стандарт AI)
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.
11.05.2015
Качественный адаптер. Думал будет «откровенный Китай», но уже по виду упаковки понял, что отношение у производителя к своему товару адекватное. Теперь мой полтинник Никон 1.4 будет у меня полноценным штатником :-).

Спасибо магазину Freedelivery, заказ оформлен быстро, переслали во время без задержек. Плюс приятная скидка в честь праздника. Не часто встретишь такую работу среди интернет-магазинов. Молодцы.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.