Адаптер перехідник Nikon G (F) - Micro 4/3 (M4/3) Ulata

Снято с продажи
Перехідне кільце для установки об'єктивів з байонетом Nikon F (серії G) на фототехніку з байонетним з'єднанням Micro 4/3.

Адаптер об'єктива Nikon (G) - m4/3 дозволяє встановлювати об'єктив з кріпленням байонет Nikon F (в т.ч. серії G) на фототехніку з байонетним з'єднанням стандарту Micro 4/3.
Даний перехідник не обмежений застосуванням з об'єктивами, що мають байонет Nikon F серії G. Він може застосовуватися також з усіма об'єктивами, що мають байонет Nikon F систем AI, AI-S.
Об'єктиви з байонетом Nikon F серії G не мають регулювального кільця управління діафрагмою. Перехідник має кільце управління діафрагмою об'єктива.
Байонет Nikon F присутній, як у численних об'єктивів NIKKOR від компанії Nikon, так і у об'єктивів інших виробників: Sigma, Sunex, Opteka, Vivitar, Samyang, Bower, Polar, ProOptik, Falcon, Walimex, Rokinon, Tokina, Tamron, Promaster, Lensbaby , Carl Zeiss, Asanuma, Spiratone, Quantaray, Soligor, Voigtlander, Phoenix, Starblitz і ін.
Байонет Nikon F (байонет Н) також використовується на об'єктивах моделей минулих років:
МС Пеленг 8 (MC Peleng 8A / 3,5 і BelOMO EWP Fisheye MC 8A / 3,5), МС Пеленг 17 (MC Peleng 17A / 2,8), МС Мир-20Н, МС Мир-24Н, МС Мир-67Н (PCS Arsat 35 mm f / 2.8), МС Мир-1А, МС Волна-8Н, МС Волна-4Н, МС Геліос-123н (Arsat-H 50 mm f / 1,4), МС Геліос-81н (Arsat-H 50 mm f / 2), МС Калейнар-5Н (Arsat-H 100 mm f / 2.8), Вега-13Н, Телеар-Н, Юпітер-21А, МС Янтар-14Н, МС Янтар-20, МС Граніт-11Н (MC ZOOM Arsat-H 80-200 mm 4,5), МС Яшма-4Н (APO Arsat-H 300 mm f / 2,8).
Для використання адаптера потрібно з'єднати його з об'єктивом. Для цього потрібно поєднати червоні точки на перехіднику і об'єктиві і повернути об'єктив проти годинникової стрілки до упору або клацання. При цьому підпружинений штир замку на адаптері зафіксує це з'єднання.
Для від'єднання об'єктива від перехідника необхідно натиснути кнопку замка і повернути об'єктив за годинниковою стрілкою.
Далі об'єктив з приєднаним адаптером встановлюється в байонет на камері з попередніми суміщенням червоних точок на адаптері і в місці для кріплення оптики на камері. Об'єктив з перехідником необхідно повернути за годинниковою стрілкою до упору або клацання.
Сумісні камери з байонетом Micro 4/3:

  •     Olympus E-P1, Olympus E-P2, Olympus E-P3;
  •     Olympus E-PL1, Olympus E-PL2, Olympus E-PL3, Olympus E-PL5, Olympus E-PL6, Olympus E-PL7;
  •     Olympus E-PM1, Olympus E-PM2;
  •     Olympus OM-D E-M5, Olympus OM-D E-M1, Olympus OM-D E-M10;
  •     Panasonic Lumix DMC-G1, Panasonic Lumix DMC-GH1, Panasonic Lumix DMC-GF1, Panasonic Lumix DMC-G2, Panasonic Lumix DMC-G3, Panasonic Lumix DMC-G10, Panasonic Lumix DMC-GH2, Panasonic Lumix DMC-GH3, Panasonic Lumix DMC-GH4, Panasonic Lumix DMC-GF1, Panasonic Lumix DMC-GF2, Panasonic Lumix DMC-GF3, Panasonic Lumix DMC-GX1, Panasonic Lumix DMC-GF5, Panasonic Lumix DMC-G5, Panasonic Lumix DMC-G6, Panasonic Lumix DMC- GF6, Panasonic Lumix DMC-GX7;
  •     Kodak Pixpro S-1.

Відеокамери стандарту Micro 4/3:

  •     Blackmagic Pocket Cinema Camera;
  •     Blackmagic Studio Camera;
  •     Blackmagic Cinema Camera.

При використанні адаптера управління діафрагмою і фокусуванням відбувається вручну на об'єктиві, можливе фокусування на нескінченність.
Адаптер перехідник оснащений регулювальним кільцем для ручного управління діафрагмою об'єктива і механізмом передачі регулювання на об'єктив.

Характеристики:

виробник: Fotga, Китай;
маркування: Nikon (G) -m4 / 3;
з'єднання з об'єктивом: байонет Nikon F (в т.ч. серії G);
робочий відрізок байонета Nikon F: 46,5 мм;
з’єднання з камерою: байонетне з'єднання Micro 4/3 (Micro Four Thirds - MFT);
робочий відрізок байонетного з'єднання Micro 4/3: 19,25 мм;
габарити (діаметр х довжина): 63,9 х 31,6 мм;
вага: 75 г;
матеріал: алюміній (анодований чорний), латунь (хромована);
колір чорний.

Тип Набори
Сумісність З'єднання з камерою: байонет Micro 4/3 (Micro Four Thirds - MFT)
З'єднання з об'єктивом: байонет Nikon F (в т.ч. серії G)
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.