3-колір розсіювач вбудованих спалахів дзерк. камер

Снято с продажи
Набір з трьох розсіювачів для вбудованого спалаху: матового білого, помаранчевого і блакитного.

Набір складається з трьох розсіювачів матового білого, помаранчевого і блакитного кольору. Підходить практично до всіх цифрових дзеркальних фотоапаратів з вбудованими спалахами і мають кріплення «гарячий башмак».
Розсіювач (дифузор) - одне з кращих рішень при репортажній і портретній зйомці з вбудованими спалахами.
Кольорові розсіювачі змінюють температуру світла. Застосування таких розсіювачів дає можливість створювати творчі ефекти або вирівняти температуру кольору спалаху з температурою основного світла.
Білий - розсіює світло спалаху, вирівнюючи світлові тони, жовтий - додає теплі тони об'єктам зйомки, блакитний - додає холодні тони об'єктам зйомки.
Багато фотографів використовують різноманітні прийоми для зйомки вбудованими спалахами - роблять відбивачі з аркушів білого паперу, використовують баунсери або користуються методом віддзеркалення світла від стелі. Розсіювач для спалаху зручніший так як:

  •     має компактну форму і невелику вагу - завжди можна брати з собою на зйомки на природі або ж туди, де немає можливості використовувати студійне світло;
  •     пом'якшує прямий світловий потік - внаслідок чого прибирається переосвітлення на об'єкті зйомки;
  •     дає можливість робити вертикальні кадри - прибирає жорсткі тіні на обличчях, що виникають при використанні білого паперу або баунсера;
  •     уможливлює роботу зі спалахом «в лоб» - використання можливостей спалахів працювати в інтелектуальному автоматичному режимі;
  •     дозволяє збільшити площу поверхні джерела світла - при цьому тіні від об'єктів стають значно м'якші.

Розсіювачі, що входять у набір, мають з боків 5 посадочних місць, що дає можливість налаштувати розсіювачі на необхідному рівні висоти, в залежності від конструкції вбудованого спалаху. У посадочні місця кріпиться вилкоподібне кріплення, яке встановлюється в «гарячий башмак» вашого фотоапарата.
Примітка: Використання будь-якого розсіючого пристрою призводить до зменшення потужності світла від спалаху. Це необхідно враховувати при роботі з використанням спалаху. Зменшення потужності світла залежить від використовуваних матеріалів в розсіювачі та рівень освітлення об'єктів зйомки знизиться в 2 рази, так само як і максимальна відстань використання спалаху. Таким чином використання розсіювачів допомагає отримати більш м'які тіні при зйомці об'єктів у сонячному світлі, однак при використанні розсіювачів в сутінках або нічний час, зменшення потужності світла спалаху не дасть таких же результатів як при зйомці на сонці.

Характеристики:

розміри (д х ш х в): 120 х 90 х 23 мм;
вага: 37 г;
матеріал: пластик;
колір розсіювачів: білий, синій, помаранчевий;
колір кріплення: чорний.

Комплект поставки:

  •     білий розсіювач;
  •     помаранчевий розсіювач;
  •     блакитний розсіювач;
  •     кріплення для установки розсіювачів на башмак.
Тепловідводи Ні
Тип Насадки
Додаткові характеристики Набір з трьох розсіювачів матового білого, помаранчевого і блакитного кольору;
Для вбудованого спалаху
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.