Розсіювач вбудованого спалаху дзеркальної камери

Снято с продажи
Розсіювач для дзеркальних камер із вбудованими спалахами, що мають "гарячий башмак" для встановлення зовнішніх спалахів.

Розсіювач являє собою пристосування для пропускання світла від вбудованого спалаху через напівпрозорий матово-білий пластик.
Пластиковий розсіювач має з одного боку виріз для фіксації на основі передньої частини вбудованого спалаху і з іншого боку пелюстка для кріплення в "гарячий башмак" камери.
Розсіювач огинає спалах зовні.
Пластик розсіюючої частини напівпрозорий матово-білого кольору, внутрішня сторона відбиваючої частини - біла непрозора, зовнішня задня сторона - чорного кольору.
Є місце перегину між розсіювачем і відбиваючою частиною, що спрощує установку розсіювача.
Встановлений розсіювач допомагає вирівняти температуру потужного світла вбудованого спалаху, роблячи знімки з м'якими тінями, а так само рятує від ефекту "червоних очей".
Багато фотографів використовують різноманітні прийоми для зйомки з спалахами - роблять відбивачі з аркушів білого паперу, використовують баунсери або користуються методом віддзеркалення світла від стелі. Розсіювач для спалаху більш зручний, так як:

  •     має компактну форму і невелику вагу - завжди можна брати з собою на зйомки на природі або ж туди де немає можливості використовувати студійне світло;
  •     простий в установці на камеру;
  •     пом'якшує прямий світловий потік - внаслідок чого прибираються переосвітлення на об'єкті зйомки;
  •     дає можливість робити вертикальні кадри - прибирає жорсткі тіні на обличчях, що виникають при використанні білого паперу або баунсера;
  •     уможливлює роботу зі спалахом «в лоб» - використання можливостей спалахів працювати в інтелектуальному автоматичному режимі;
  •     дозволяє збільшити площу поверхні джерела світла - при цьому тіні від об'єктів стають значно м'якші.

Примітка: Використання будь-якого розсіюючого пристосування призводить до зменшення потужності світла від спалаху. Це необхідно враховувати при роботі з використанням спалаху. Зменшення потужності світла залежить від використовуваних матеріалів в розсіювачі і рівень освітлення об'єктів зйомки може знизитися в 2 рази, так само як і максимальна відстань використання спалаху. Таким чином, використання розсіювачів допомагає домогтися більш м'яких тіней при зйомці об'єктів в сонячному світлі. Однак, при використанні розсіювачів в сутінках або нічний час, зменшення потужності світла спалаху не дасть таких же результатів, як при зйомці на сонці.

Характеристики:

сумісність: дзеркальні фотоапарати з "гарячим башмаком";
габарити (товщина x ширина x довжина): 1 x 95 x 215;
вага: 13 г;
матеріал: пластик
розсіювач: напівпрозорий матово-білий;
колір елементів: внутрішня поверхня - білий (непрозорий), зовнішня задня - чорна.

Тепловідводи Ні
Тип Насадки
Додаткові характеристики Для вбудованого спалаху;
Пластик розсіюючої частини напівпрозорий матово-білого кольору, внутрішня сторона відбиваючої частини - біла, зовнішня задня сторона - чорного кольору
Розміри Габарити (ширина x довжина): 95 x 215 мм
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.