Майданчик для штативної голівки PU-50 B-00 B-0 B-1

165.00грн.
Немає в наявності
Швидкознімний майданчик для установки камери на штативні голівки Benro B-00, B-0, B-1 та інші аналогічні зі стандартом кріплення Arca Swiss (Arca-style, Arca-Type).

Змінний майданчик дозволяє швидко встановлювати і знімати камеру зі штативної головки. Майданчик попередньо з'єднується за допомогою гвинта під пласку викрутку зі штативним гніздом на камері. Для зручності на голівці гвинта знаходиться спеціальне кільце, за допомогою якого можна закручувати гвинт без додаткових інструментів. На поверхні майданчика розміщені гумові вставки, які захищають корпус камери від подряпин і перешкоджають її ковзанню по майданчику.
Камера з майданчиком з'єднуються гвинтом 1/4 ". Після цього камера з майданчиком може оперативно встановлюватися на штативну головку і зніматися з неї. На майданчику розмірами 50 на 40 мм є поздовжній проріз під гвинт, який дозволяє встановити камеру з об'єктивом в більш зручному місці.
Змінний майданчик призначений для штативних головок Benro B-00, B-0, B-1 і інших зі стандартом кріплення Arca Swiss (Arca-style, Arca-Type).
Може використовуватися і на інших штативних голівках, у яких відстань між притискними виступами кріплення в притиснутому стані становить 33 - 34 мм.
На нижньому боці змінного майданчика є 2 гвинта, які можуть служити обмежувачами ходу майданчика по полозах штативної голівки. Для створення обмеження потрібно трохи відкрутити гвинт за допомогою шестигранного ключа (ключ в комплект поставки не входить).
Майданчик для штативної голівки упаковано в целофановий пакет.

Характеристики:

модель: PU-50 (аналог);
виробник: Китай;
сумісність зі штативної голівкою: Benro B-00, B-0, B-1 та інші зі стандартом кріплення Arca Swiss (Arca-style, Arca-Type);
ширина між притискними виступами кріплення на штативній голівці: 34 мм;
ширина полозів нижньої частини швидкознімного майданчика: 38,5 мм;
розміри: 50,0 х 40,0 х 10,5 мм;
з'єднання із камерою: гвинт з різьбою 1/4";
вага: 41 г;
колір чорний.

Тип Платформа
Додаткові характеристики Сумісність зі штативної голівкою: Benro B-00, B-0, B-1 та інші зі стандартом кріплення Arca Swiss (Arca-style, Arca-Type);
Ширина між притискними виступами кріплення на штативній голівці: 34 мм;
Ширина полозів нижньої частини швидкознімного майданчика: 38,5 мм;
Розміри: 50,0 х 40,0 х 10,5 мм;
З'єднання із камерою: гвинт з різьбою 1/4"
Вага 0,041
Колір Чорний
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.


!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.