Регульований ручний монопод зі знімним кріпленням

Снято с продажи
Компактний і легкий ручний монопод з регулюванням стріли для екшн-камер, компактних фотокамер, телефонів і смартфонів.

Пристосування дозволяє тримати компактну фотокамеру, екшн-камеру GoPro або смартфон на відстані до 125 см від рук. Це може бути корисно при фотографуванні у важкодоступних місцях, зйомці над головами, створенні автопортретів і в інших подібних ситуаціях.
Стріла монопода телескопічна і складається з 4-х секцій. Для зміни довжини висувається необхідна кількість секцій і стріла монопода подовжується. Секції фіксуються якісними пластиковими затискачами. Трубки секцій виконані з алюмінієвого сплаву, на трубках є двосторонні пази для більш якісної фіксації в затискачах і захисту від провертання навколо своєї осі.
У основи голівки монопода є шарнірний механізм із затискним гвинтом для зміни кута нахилу штативного майданчика в дві сторони до 90 градусів. Кути нахилу ступінчасті, по 4 кроки в кожну сторону. На бічній частині голівки є невеличке дзеркальце, що допомагає при створенні автопортретів.
Штативний майданчик має круглу форму з прогумованою рельєфною поверхнею для кращого контакту із закріпленими на ній пристроями. Для з'єднання пристроїв з майданчиком використовується гвинт з різьбою 1/4 дюйма. Загвинчування гвинта проводитися обертанням круглої шляпки, яка виступає через бічні прорізи в корпусі голівки.
Рукоятка монопода виконана з гуми з поперечним рельєфом під пальці для кращого утримання в руці. На торці ручки монопода є незнімний пластиковий майданчик-заглушка з півкільцем для кріплення ручного ремінця і внутрішньою різьбою 1/4 дюйма для установки монопода на штатив або інший такий же монопод для збільшення загальної довжини.
На штативний майданчик монопода встановлюється спеціальне кріплення для установки смартфона або телефону, що йде в комплекті. Кріплення виконане в формі П-образної пластикової скоби з підпружиненною притискаючою верхньою частиною. основа і притискаюча частина кріплення мають прогумовані накладки і невеликі обмежувачі, що покращують фіксацію встановленого пристрою.
Для установки верхня частина припіднімається, вставляється телефон або смартфон і після цього верхня частина опускається. Пружини затиску досить сильні, щоб утримати встановлений пристрій. При установці потрібно відпускати скобу акуратно, щоб не пошкодити корпус телефону або смартфона. Висота корпусу девайса, що встановлюється в кріплення, не повинна бути менше 54 мм, але і не повинна перевищувати 88 мм, а його товщина не повинна бути більше 11 мм.
У разі використання фотокамери кріплення знімається і камера закріплюється за допомогою нарізного сполучення зі штативним гніздом. При використанні з екшн-камерами GoPro необхідне спеціальне кріплення на штатив 1/4 для камер GoPro HD HERO, що купується окремо.
У транспортному стані монопод знаходиться в картонній упаковці.

Характеристики:

максимальна довжина монопода: 125 см;
мінімальна довжина монопода: 42.5 см;
максимальна вага камери: до 500 г;
габарити в складеному вигляді (д х ш х в): 480 х 46 х 45 мм;
рукоятка (довжина х діаметр): 133 х 30 мм;
мінімальна висота пристроїв для установки в кріплення: 54 мм;
максимальна висота пристроїв для установки в кріплення: 88 мм;
максимальна товщина пристрою для установки в кріплення: 11 мм;
габарити кріплення (д х ш х в): 68 х 46 х 24 мм;
з'єднання кріплення з моноподом: гвинт з різьбою 1/4 ";
з'єднання камери з моноподом: гвинт з різьбою 1/4 ";
діаметр штативного майданчика: 40 мм;
розмір упаковки: 490 х 55 х 45 мм;
вага: 270 г;
вага в упаковці: 335 г;
колір чорний.

Головка в комплекті Є
Максимальне навантаження 0,5
Кількість секцій 4
Довжина в складеному стані 480 мм
Максимальна висота зйомки, мм 125 см
Мінімальна висота зйомки 42.5 см
Тип Монопод
Додаткові характеристики Рукоятка (довжина х діаметр): 133 х 30 мм;
Висота пристроїв для установки в кріплення: 54 - 88 мм;
Товщина пристрою для установки в кріплення: до 11 мм;
Габарити (д х ш х в): 68 х 46 х 24 мм;
З'єднання камери і кріплення з моноподом: гвинт 1/4 "
Вага 0,27
Колір Чорний
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.


!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.