Ручний селфі монопод штатив провідний, 78см

Снято с продажи
Легкий і зручний ручний монопод або як його називають в народі "Селфі Палка". Кнопка для фото розташована на рукоятці, довжина регульована від 18 до 78 см.

Монопод є досить компактним пристроєм, у зібраному стані його довжина складає всього 18 см. Рукоятка покрита приємним на дотик і зовсім не слизьким матовим пластиком. Для установки і надійного кріплення смартфона використовується підпружинена, покрита досить м'яким пластиком дужка. Максимально дужка розсовується на висоту до 85 мм, таким чином легко можна закріпити будь-який смартфон з діагоналлю від 4 до 6 дюймів.
Саму дужку з встановленим на ній телефоном можна повертати на 180 градусів, фіксується вона за допомогою гвинта. Для підключення монопода до смартфону використовується звичайний аудіо роз'єм 3.5 мм mini-jack. Для роботи кнопки необхідна підтримка програмного забезпечення встановленого на смартфоні, так робота без додаткових додатків можлива на пристроях з Android (4.2 і вище) і іOS (5.0 і вище).
Щоб почати знімати необхідно в настройках камери клавішу гучності перепризначити на клавішу зйомки. Для телефонів з ОС попередніх версій потрібно встановити додаткові програми по типу Camera 360 або SelfiShop Camera. При запису відео за допомогою даного монопода на деяких телефонах звук не буде записуватися. Телескопічна трубка монопода складається з 6 секцій, що не прокручуються під вагою смартфона, завдяки спеціальним зарубкам по всій довжині. Ручка пристрою виготовлена ​​з чорного пластику, на тлі чорного кольору виділяється кольорове кільце навколо кнопки і нижня вставка. Так в наявності є моноподи з вставками синього, рожевого і темно-сірого кольору. У комплект також входить шнурок на руку для більш надійної фіксації монопода в руці.

Характеристики:

назва: ручний селфі монопод штатив провідний, 78см
підключення: провід, через аудіо роз'єм 3.5 мм;
підтримка пристроїв: Android (4.2 і вище) і іOS (5.0 і вище);
матеріал несучих елементів: метал;
кількість висувних секцій: 6;
максимальне навантаження: 500 г;
вага: 120 г;
колір чорний.

Комплектація:

  •     ручний селфі монопод штатив провідний, 78см
  •     шнурок на руку.
Головка в комплекті Є
Максимальне навантаження 0,5
Кількість секцій 6
Довжина в складеному стані 180 мм
Комплектація Ручний селфі монопод штатив провідний, 78см
Шнурок на руку
Максимальна висота зйомки, мм 78 см
Мінімальна висота зйомки 18 см
Тип підключення Дротове з'єднання
Тип Моноподи для селфі
Додаткові характеристики Максимально дужка розсовується на висоту до 85 мм;
Підтримка пристроїв: Android (4.2 і вище) і іOS (5.0 і вище);
Матеріал несучих елементів: метал
Вага 0,12
Колір Чорний
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.