Штатив для цифрової камери 59-153см Weifeng WT-3730

Снято с продажи
Професійний алюмінієвий штатив Weifeng WT-3730 для компактних фото і відеокамер.

Триножний штатив Weifeng WT-3730 відноситься до професійних штативів. Основа, кріплення, фіксатори і трипозиційна голівка штатива виконані з міцного чорного пластику, центральна колона, телескопічні ноги і розпірки ніг виконані з анодованого алюмінію.
До литої пластикової основи з вбудованим бульбашковим рівнем, в центрі якої знаходиться центральна колона, кріпляться ноги штатива. Висота центральної колони регулюється черв'ячним механізмом з розкладною рукояткою. Для фіксації висоти колони використовується цангове фіксуюче пластикове кільце з чотирма ребрами по периметру. На центральній колоні є зуби для черв'ячного механізму. Так само до основи прикріплена пластикова ручка для перенесення штатива зі встановленою на нього камерою.
Центральна колона рухається в захисній алюмінієвій трубці. Зовні трубки рухається пластикове кільце, до якого шарнірно прикріплені розпірки ніг, виконані з алюмінію. Розпірки забезпечують додаткову жорсткість конструкції. На нижній частині захисної трубки є невеликий кільцевий наплив, на якому стопориться кільце підстави розпірок. Кільце фіксується цанговим механізмом з пластиковим фіксуючим кільцем, що має поздовжні насічки для зручності його закручування. У нижньому торці захисної трубки є заглушка з пластиковим гачком для підвішування додаткового обважувача або сумки від камери.
Ноги штатива мають по 3 секції, 2 з яких телескопічні. Фіксується довжина секцій за допомогою пластикових засувок кліпс. На закінченнях нижніх секції є гумові ніжки на кульовій основі, що запобігають ковзанню ніг штатива по поверхні.
Трьохпозиційна голівка штатива має 3 регулювальних гвинта: один з них регулює поворот голівки відносно центральної колони, другий, що має довгу рукоятку, регулює кут нахилу голівки, третій регулює кут нахилу знімного майданчика до основи голівки. Кут нахилу знімного майданчика може досягати 90 градусів для здійснення камерою вертикального кадру. Штативний майданчик з прогумованої поверхнею є швидкознімним. Для його зняття досить повернути пластмасовий затиск в сторону.
Камера кріпиться до штативного майданчика за допомогою конгресного гвинта 1/4", що має в шляпці металеве кільце для закручування. На штативному майданчику є підпружинений штир, що співпадає з отвором поблизу штативного гнізда у деяких камер.
На штативній голівці є бульбашковий рівень для настройки горизонтальності майданчика під камеру.
Для транспортування штатива в комплекті є чохол зі штучної тканини, що застібається на блискавку. До чохла пришитий регульований ремінь для перенесення штатива на плечі.

Характеристики:

виробник: Weifeng (Китай);
модель: WT-3730;
штативна голівка: трипозиційна;
максимальне навантаження на штатив: до 3 кг;
кріплення камери: різьба 1/4 дюйма;
максимальна висота штатива: 1525 мм;
мінімальна висота штатива: 585 мм;
розкид ніг: 75 см;
габарити в складеному стані (д х ш х в): 59 х 9 х 8 см;
розміри знімного штативного майданчика (д х ш х в): 65 х 50 х 15 мм;
вага 1120 г;
колір чорний.

Головка в комплекті Є
Тип головки 3D
Максимальне навантаження 3
Кількість секцій 3
Довжина в складеному стані 59 см
Максимальна висота зйомки, мм 152,5 см
Мінімальна висота зйомки 58,5 см
Тип Штатив
Додаткові характеристики Кріплення камери: різьба 1/4 дюйма;
Розкид ніг: 75 см;
Розміри знімного штативного майданчика (д х ш х в): 65 х 50 х 15 мм
Вага 1,12
Колір Чорний
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.