Тримач Cokin P для ширококутних об'єктивів

Снято с продажи
Пластиковий тримач для фільтрів системи Cokin P.

Пристосування для установки прямокутних фільтрів типу Cokin на різні об'єктиви фотоапаратів.
Встановлюється тримач за допомогою адаптерного кільця, яке попередньо вкручується в об'єктив. Тримач фільтрів просто надівається на адаптерне кільце до клацання. Характерне клацання свідчить про правильну фіксацію тримача на перехіднику. При цьому сам корпус тримача можна вільно повертати.
Для зняття тримача з адаптерного кільця необхідно злегка потягнути за потовщення від об'єктива і рухом в протилежну від цього потовщення сторону зняти тримач.
Адаптерні кільця мають різну зовнішню різьбу, в залежності від діаметру внутрішньої різьби використовуваного об'єктива. Таким чином тримач можна використовувати з різними об'єктивами, змінюючи тільки адаптерні кільця.
Світлофільтри встановлюються в вертикальні пази з боків тримача. Всього є по 2 паза з кожного боку. Паз розташований ближче до корпусу тримача розрахований на установку круглих фільтрів Cokin з зазубреними краями, до них відносяться поляризаційні і зоряні фільтри. Другий паз розрахований на встановлення прямокутних або квадратних фільтрів системи Cokin. Комбінація двох світлофільтрів дозволяє домогтися додаткових можливостей при фотографуванні.
Фільтр тримається в пазах за рахунок спеціальних притискних вигинів.
Певна еластичність використовуваного матеріалу забезпечує надійність фіксації і в той же час легкість установки або видалення фільтрів.

Характеристики:

діаметр під адаптерне кільце: 83,5 мм;
ширина фільтрів: 82 - 84,2 мм;
товщина фільтрів: до 2,85 мм;
кількість встановлюваних фільтрів: 2 шт (круглий і прямокутний);
вага: 23 г;
розміри (д х ш х в): 94 х 97 х 14 мм;
матеріал: пластик;
колір чорний.

Тип Тримачі
Країна-виробник товару Китай
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.