Кистьовий ремінь для дзеркальних камер Mennon HS-PRO

Снято с продажи
Кистьовий ремінь Mennon HS-PRO для камер, що полегшує роботу фотографа із дзеркальними камерами.

Універсальний кистьовий ремінь Mennon HS-PRO призначений для роботи із дзеркальними фотоапаратами професійного спрямування в тих випадках, коли до них приєднані батарейна ручка (бустер, батарейний блок).
Після установки вищезазначених елементів вага фотоапарата збільшується, конструкція стає більш громіздкою і її досить проблематично утримувати однією рукою. Для того, щоб полегшити роботу фотографів, був розроблений кистьовий ремінь, який ідеально підходить для надійного захоплення камери. Конструкція ременя дозволяє рівномірно розподілити навантаження на кисть фотографа, що в свою чергу допомагає запобігти випадкам падіння при невдалих захопленнях камери.

Кистевой ремень Mennon HS-PRO

Зовнішня поверхня ременя виконана з якісної і м'якої чорної шкіри, внутрішня поверхня виконана з приємного на дотик м'якого чорного матеріалу, який сприяє зменшенню виділення вологи (поту) на тильній частині кисті, тим самим зменшуючи ковзання ременя. Закріплюється кистьовий ремінь за допомогою нейлонового кріпильного ремінця довжиною 46 см, який протягується з одного боку через вушко кріплення шийного ременя або через вушко батарейної ручки (в залежності від бажаного розташування руки), а з іншого боку гвинт 1/4 " з'єднує майданчик під камеру з камерою. На майданчику під камеру знаходиться проріз під гвинт 1/4 дюйма, який дозволяє закріпити камеру найзручніше. Також є можливість зняти майданчик під камеру, що дозволить закріпити кистьовий ремінь з одного боку через вушко кріплення шийного ременя, а з іншого - через вушко батарейної ручки. довжина ремінця дозволяє регулювати простір між ременем і фотоапаратом для зручності захоплення камери. Відрегульована довжина ремінця закріплюється пластиковим фіксатором, розташованим на зовнішній поверхні кистьового ременя. Схема кріплення розміщена нижче.

Схема крепления кистевого ремня Mennon HS-PRO

На майданчику під камеру знаходиться «кишенька» для SD-карти. На ній також передбачено отвір 1/4 "для закріплення її на штативі.
Кистьовий ремінь підходить для використання практично з будь-якими камерами.

Характеристики:

модель: Camera Grip HS-PRO;
виробник: Mennon, Китай;
розмір (д х ш х в): 130 х 75 х 5 мм;
максимальна довжина шнура для руки: 31 см;
довжина шнура: 46 см;
розмір майданчика під камеру: 43 х 50 мм;
кріплення до камери: гвинт 1/4 дюйма (в штативне гніздо камери);
кріплення на штатив: отвір для гвинта 1/4 дюйма;
матеріал: шкіра, нейлон;
вага в упаковці: 105 г;
розмір упаковки: 140 х 45 х 100 мм;
вага: 81 г;
колір чорний.

Категорія Ремені
Призначення Фотоапарати
Розміри Довжина ремінця регулюється до 310 мм
Колір Чорний
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.
31.03.2018
Очень удобный ремень, регулируется под любую руку. Есть ремешок, крепящийся на запястье - уронить камеру невозможно.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.