Плечовий ремінь швидкого доступу з майданчиком

Снято с продажи
Плечовий ремінь зі штативним майданчиком для зручного перенесення камери і швидкого її переміщення в положення для зйомки.

Комплект складається з наплічного ременя і штативного майданчика і забезпечує швидку підготовку камери для кадру.
Окружність ременя регулюється до необхідної довжини. М'яка і широка плечова накладка не ріже плече і має маленьку кишеньку із застібкою блискавкою для зберігання дрібних предметів (флеш-картки, серветки для протирання дисплея та інше).
Уздовж основної частини ременя вільно переміщається карабін, на якому закріплена штативний майданчик. Під власною вагою камера розташовується внизу ременя. Нейлоновий ремінь забезпечує гарне ковзання і при необхідності фотограф легко і швидко переміщує камеру знизу на рівень очей.
Для кріплення камери до штативного майданчику використовується гвинт з різьбою 1/4 дюйма. У капелюшку гвинта є отвір 1/4 дюйма для кріплення штативного майданчика на штатив. На поверхні штативного майданчика є гумова прокладка для захисту корпусу камери від подряпин.
Штативний майданчик має отвір, через який він надягається на карабін. Карабін має пружинну засувку та страхувальну гайку у вигляді циліндра з внутрішнім різьбленням на місці стику. Така конструкція забезпечує високу надійність з'єднання.
Довжина ременя і зона переміщення карабіна регулюється за допомогою пластикових пряжок і обмежувачів ходу під зріст фотографа.

Характеристики:

довжина наплічного ременя: від 30 см до 140 см;
ширина ременя: 25 мм;
ширина плечової накладки: 80 мм;
розміри штативного майданчика: 60 х 40 мм
з’єднання з камерою: різьба 1/4 ";
вага комплекту: 150 г;
матеріал: нейлон;
колір чорний.

Категорія Кріплення
Призначення Фотоапарати
Розміри Довжина наплічного ременя: від 30 см до 140 см;
Ширина ременя: 25 мм;
Ширина плечової накладки: 80 мм;
Розміри штативного майданчика: 60 х 40 мм
Вага 0.150
Колір Чорний
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.


!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.