Плечовий ремінь на 2 камери, подвійний наплічний

Снято с продажи
Розвантажувальна система для зручного перенесення 2-х камер з розподілом навантаження на плечовий пояс і швидким доступом до камер.

Система одягається на плечі і застібається спереду за допомогою засувки. Навантаження від ваги 2-х камер рівномірно розподіляється на весь плечовий пояс.
Довжина обох ременів регулюється до необхідного розміру. М'які і широкі плечові накладки з нашивкою у вигляді літери "К" не ріжуть плечі. Для поліпшення охоплення плечового пояса задні частини плечових накладок мають додаткові розширення на рівні лопаток.
Для кріплення камери використовуються металеві майданчики з гвинтом, що має різьбу 1/4 дюйма. Майданчики мають гумові прокладки для захисту корпусу камери від подряпин. Капелюшок гвинта виконаний у вигляді коліщатка з рискою по периметру для зручного його вгвинчування в штативне гніздо камери.
Майданчик через отвір в корпусі одягається на карабін. Для надійності кріплення карабін має запобіжну гайку, що перешкоджає його випадковому розстібанню.
На плечових ременях є обмежувачі. З їх допомогою можна відрегулювати довжину ременів і обмежити зону вільного переміщення карабіна по ременю.
Карабін добре ковзає по нейлоновому ременю і дозволяє одним рухом швидко підготувати камеру до зйомки і також легко опустити її у початкове положення.

Характеристики:

модель: Double Strap;
довжина наплічних ременів: регулюється до 140 см;
ширина наплічного ременя: 25 мм;
ширина плечової накладки: 55 - 90 мм;
з'єднання з камерами: різьба 1/4 ";
розміри майданчиків під камеру: 57 х 40 мм;
вага системи ременів: 332 г;
матеріал: нейлон;
колір чорний.

Категорія Кріплення
Призначення Фотоапарати
Розміри Довжина наплічних ременів: регулюється до 140 см;
Ширина наплічного ременя: 25 мм;
Ширина плечової накладки: 55 - 90 мм;
Розміри майданчиків під камеру: 57 х 40 мм;
Вага 0.332
Колір Чорний
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.


!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.