Захисний екран, скло для Nikon D90

Снято с продажи
Додаткове захисне скло для екрану камери Nikon D90.

Застосовується для захисту екрану фотокамери Nikon D90. Захисне скло запобігає пошкодженню основного скла екрану. Вартість основного скла, плюс робота по його заміні стоять у багато разів дорожче пропонованих запобіжних заходів.
Установка захисного скла з успіхом виконується самостійно, воно просто притискається клейкою стороною до екрана. При тому, що це скло, а не плівка, повітряні бульбашки видавлювати розгладженням нема потреби, вони не утворюються.
Захисний екран зроблений зі спеціального тонкого скла, його товщина менше 1 мм. Наявність встановленого блоку захисту не погіршує якість видимого на екрані зображення.
Розміри захисного скла забезпечують точну установку на екран фотоапарата Nikon D90. Але, використовувати його можна і для установки на інші моделі фотокамер, якщо розмір і форма екрану у них такі ж.
Захисний екран з двох сторін покритий захисною плівкою. Знімаються ці плівки безпосередньо під час монтажу. Плівка з боку примикання до екрана камери знімається перед установкою, а плівка з зовнішнього боку видаляється після того, як захисне скло вже стоїть на камері.
Увага! На складі можуть бути захисні екрани різних виробників (в порядку від більшого унаочнення до меншої: JYC, Fotga, GGS або ін.). Якщо Вас цікавить саме захисне скло від JYC, як на фото на цій сторінці, то напишіть про це в коментарях до замовлення.
Якщо зазначеного в коментарях виробника скла не буде в наявності на складі, ми передзвонимо і узгодимо або заміну, або скасування замовлення. Розміри і характеристики захисних екранів інших виробників аналогічні зазначеним. Вони відрізняються лише наявністю і зовнішнім виглядом упаковки.

Характеристики:

сумісність: фотоапарат Nikon D90;
виробник: JYC, Fotga, GGS або ін .;
розміри скла (ширина х висота): 67,0 х 51,5 (53,5 - опукла частина) мм;
розміри вікна екрану (ширина х висота): 62,0 х 47,5 мм;
вага: 5 г;

Призначення Для фотоапаратів
Вид Глянцеві
Сумісність Nikon D90
Додаткові характеристики Додаткове захисне скло для екрана
Розміри Вікно екрану 62,0 х 47,5 мм
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.