2x2 CCFL лампа підсвічування монітора в касетах, 19 W 9мм

270.00грн.
Немає в наявності
Набір з 2-х касет шириною 9 мм з 2-ма CCFL лампами для підсвічування РК дисплея з діагоналлю 19 дюймів і співвідношенням сторін 16:9.

CCFL - лампа з холодним катодом, вона являє собою запечатану скляну тубу 2-4мм, покриту зсередини шаром люмінофора і наповнену інертним газом з невеликою домішкою ртуті. Застосовуються в класичних РК моніторах, телевізорах та іншій техніці.
Видиме світло утворюється коштом люмінофорного покриття, нанесеного на внутрішню поверхню скла. Лампи CCFL - яскраве, але при цьому дуже компактне джерело світла з великим терміном служби.
Перевагою даних ламп в тому, що вони практично не гріються - нормальна робоча температура колби лампи становить приблизно 40 ° С. На відстані близько одного сантиметра від лампи - тепло вже не передається. Дуже низьке виділення тепла при експлуатації дає можливість використовувати лампи в найрізноманітніших місцях, де вимоги до температурних режимів особливо суворі. Світло ламп CCFL рівне, абсолютно без мерехтіння, робоча частота 30-80 kHz забезпечує рівномірне освітлення і добре підходить для підсвічування екрану монітора.
У кожній касеті знаходиться по дві лампи довжиною 415 мм і товщиною 2,4 мм. Підключаються касети до інвертора за допомогою кабелю з двома 2-х контактним BHS560 роз'ємами. На кінцях корпусу касети є монтажні пази. Дана касета підходить РК моніторам з діагоналлю 19 "і співвідношенням сторін 16: 9.
Набір з 2-х касет CCFL ламп поставляється в захисній пластиковій тубі.
Примітка:
У зв'язку зі складністю транспортування CCFL ламп в цілісному стані (вони дуже крихкі), цей товар відправляється тільки перевізниками (Нова Пошта, Автолюкс, Інтайм, Делівері). Укрпоштою, яка у нас для покупців безкоштовна, цей товар ми, на жаль, не відправляємо.

Характеристики:

кількість в наборі касет з 2-ма CCFL лампами: 2;
вага комплекту: 36 г;
зовнішній діаметр ламп: 2.4 мм;
довжина ламп: 415 мм;
довжина кабелю підключення: 20.5 см;
підключення до інвертора: BHS560 роз'єм (тато);
габарити касети (д х ш х в): 425 х 9 х 7.5/5.5 (зовнішня/внутрішня) мм;
колір корпусу касети: біла (внутрішня частина), срібляста (зовнішня частина).

Призначення Для монітора
Країна-виробник товару Китай
Діагональ дисплея 19"
Відношення сторін 16:9
Довжина лампи 415 мм
Додаткові характеристики кількість в наборі касет з 2 - ма CCFL лампами : 2 ;
зовнішній діаметр ламп : 2.4 мм ;
довжина кабелю підключення : 20 см ;
підключення до інвертора : BHS560 роз'єм (тато) ;
габарити касети (д х ш х в) : 425 х 9 х 7.5/5.5 (зовнішня/внутрішня) мм
Вид CCFL лампи
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.