OTG USB MicroUSB MicroSD SD картридер для Android

Снято с продажи
OTG картридер для передачі інформації з карти пам'яті SD, microSD на ПК або телефон/планшет.

Пристрій для обміну інформацією між картами пам'яті (SD, microSD) і комп'ютером або мобільним пристроєм. Мобільний пристрій повинен мати роз'єм MicroUSB і обов'язково підтримувати технологію USB OTG. Перед покупкою картридера переконайтеся в тому, що мобільний пристрій підтримує технологію USB OTG.
OTG («On-The-Go» - «На ходу») - це технологія, яка дозволяє з'єднати по USB периферійні пристрої без посередництва комп'ютера. Інша назва такого підключення - USB-host.
Пристрій має 2 слоти: один для SD карти, другий для MicroSD. Підтримує стандарт USB 2.0. Сумісно з будь-якої ОС, яка здатна працювати з USB-пристроями. На корпусі присутній світлодіод, що сигналізує про роботу пристрою.
Пристрій працює тільки з файлової системою FAT32. Одночасне підключення до комп'ютера, телефону і використання картридера небажано. Потрібно використовувати або підключення картридера з ПК, або картридера з гаджетом.
На момент публікації товару в наявності є картридери різних кольорів: рожевий, чорний, салатовий, блакитний, білий.
Примітка: якщо ви впевнені, що мобільний пристрій підтримує технологію USB OTG, але вміст карти пам'яті не видно в пристрої, спробуйте спочатку вставити карту пам'яті в слот картридера, а тільки потім підключіть картридер до USB OTG порту.

Характеристики:

типи підтримують карт пам'яті: microSD, microSDHC, SD, SDHC, MMC;
роз'єми картридера: USB 2.0 (тато, тип A) і microUSB 2.0 (тато, тип B);
швидкість передачі даних по USB: до 480 Мбіт/сек;
підтримувані ОС: будь-яка ОС, здатна працювати з USB-пристроями;
розміри: 58 ​​х 10 х 21 мм;
вага: 6 г;
матеріал: пластик;
колір: рожевий, чорний, салатовий, блакитний, білий.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.
14.01.2019
Очень понравился. До этого пробовал юсб картридер с ОТГ кабелем - планшет видеть такой буртеброт отказывался. Данный девайс отличное устройство для переноса данных с карты памяти и наооборот. Очень функцыонально, советую!
27.03.2015
Отличный и функциональный кардридер. Я пользуюсь айпадом, а вот у мужа Самсунг гелекси. И он очень доволен компактностью и функциональностью этого устройства.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.