Пам'ять 2 ГБ DDR2 PC6400, для будь-яких платформ, нова

Снято с продажи
Оперативна пам'ять 2 ГБ DDR2 PC2-6400.

Модуль оперативної пам'яті DDR2 SDRAM об'ємом 2 ГБ і пропускною спроможністю 6400 Мбайт/сек для стаціонарного комп'ютера.
Ця оперативна пам'ять сумісна з материнськими платами, що мають роз'єми для установки пам'яті форм фактора DDRII з 240 контактами. Підтримка максимальної частоти пам'яті залежить від чіпсета і характеристик встановленого процесора.
Пам'ять відповідає заявленим характеристикам, але встановлені чіпи можуть бути різних брендів: Kingston, Samsung, Micron і ін.
При замовленні 2-х планок пам'яті ми, по можливості, намагаємося відправити оперативну пам'ять однакового виробника.

Характеристики:

на чіпах: Kingston, Samsung, Micron і ін.;
тип пам'яті: DDR2 SDRAM;
форм-фактор: DIMM 240-контактний;
обсяг пам'яті: 2 Гб;
тактова частота: 800 МГц;
максимальна пропускна здатність: 6400 Мбайт/сек;
CAS латентність: CL6;
ECC (код корекції помилок): не дозволені;
кількість чіпів: 16;
розміри (д х ш х в): 133 х 28,5 х 3,4 мм;
вага планки пам'яті: 16 г

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.
23.11.2016
Заказ 18426. Большое спасибо, получил. Сразу поставил, все заработало. Отдельное спасибо Назарову Павлу за консультацию. Так как комп старый, моя оперативка уже не изготавливается. В других магазинах отправляли искать сайт производителя и искать какая новая может подойти, но если учесть что на сайтах как не Китайский так англ. язык, то и искать что мне там было. Павел спросил какая стоит материнская плата и какая стоит оперативка, подобрал мне эту память. Заказал две планки, чтобы уже наверняка))) Боялся не подойдет, а она подошла) Страшно было и деньги отправлять вперед, но посмотрел что есть все же в Ровно магазин, отправил. Заказ пришел на третий день, что очень хорошо, если учесть что не близко от Ровно. Спасибо.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.