POST карта Mini PCI з текстовим оповіщенням, аналізатор ноутбука

Снято с продажи
Діагностична Mini PCI POST карта з виведенням інформації на РК дисплей.

POST Card Mini PCI застосовується для діагностики несправностей роботи систем при завантаженні процедури BIOS самотестування живлення ноутбука. Карта послідовно відображає POST коди і зупиняється при помилці. Розшифровка цього POST коду дозволяє знайти причину помилки.
POST карта встановлюється в Mini PCI слот материнської плати ноутбука. Установка і відключення карти в слот має здійснюватися при вимкненому живленні ноутбука.
POST карта сумісна з найбільш популярними виробниками BIOS: Phoenix, Award і AMI. Таблиці з розшифровкою POST кодів в інструкції немає. Постійний вихід нових версій пристроїв і чіпсетів виробниками BIOS змінює ці таблиці і розміщення кодів в інструкціях втрачає свою актуальність. Свіжі таблиці завжди можна знайти в інтернеті на сайтах виробників BIOS або на тематичних форумах з тестування несправностей комп'ютерів.
Інформація про систему BIOS, POST код і опис випадку, коли вибрано на LCD дисплей англійською мовою. Екран дисплея має підсвічування і легко читається навіть в темряві. У транспортному стані дисплей покритий захисною плівкою, яку потрібно зняти перед початком експлуатації.
На лицьовій стороні POST карти є світлодіодні індикатори основних напруг живлення материнської плати (+5 В, +3,3) і системних сигналів CLK шини Mini PCI і SYS індикатор роботи мікросхеми пост карти.
Також на карті є кнопки "BIOS" і "PAGE". Короткочасне натискання кнопки "BIOS" дозволяє змінити BIOS. Тривале натискання зберігає поточний вибір. Короткочасне натискання кнопки "PAGE" дозволяє переглянути попередній POST код. Тривале натискання показує 5-ть останніх кодів в зворотній послідовності.
Якщо екран дисплея POST карти не працює, необхідно перевірити наявність живлення +3,3.
Якщо на екрані відображається "No debug code", материнська плата не працює, потрібно перевірити наявність живлення ноутбука.

Характеристики:

інтерфейс підключення: Mini PCI;
Форм-фактор Mini PCI: тип III (124 контакту);
вивід інформації: РК дисплей з підсвічуванням;
розмір дисплея: 36 х 24 мм;
мова виведення інформації: англійська;
кнопки управління: "BIOS", "PAGE";
світлова індикація: + 5В, + 3,3, CLK, SYS;
розміри: 60 х 49 х 6 мм;
вага: 19 г

Комплект поставки:

  • PCI POST карта з текстовим сповіщенням;
  • інструкція англійською мовою.
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.