USB тестер струму, напруги, споживаної енергії

Снято с продажи
USB тестер струму, напруги та споживаної енергії (Charger Doctor) модель KCX - 017 з рідкокристалічним дисплеєм і енергонезалежною пам'яттю.

USB тестер струму, напруги, споживаної енергії модель KCX-017 використовується для:

  • вимірювання напруги на USB портах комп'ютера;
  • вихідної напруги адаптерів живлення з USB виходом;
  • вимірювання струму заряду різних пристроїв (Powerbank, телефонів, планшетів тощо);
  • вимірювання і запису споживаної енергії різними пристроями.

Для використання тестера потрібно підключити його до USB порту комп'ютера або до USB виходу адаптера живлення. Максимально допустима вихідна напруга адаптера живлення 7 вольт. Після підключення тестера до джерела живлення включається рідкокристалічний дисплей і починається вимір поточного напруги. Підключати тестер до джерела живлення можна не тільки через інтегрований USB кабель, але і до порту microUSB, який знаходиться поруч.
Далі до USB порту тестера потрібно підключити споживача. Це може бути будь-який пристрій з напругою живлення 3 - 7 вольт і споживаним струмом до 3,5 ампер. Як тільки підключений пристрій почне споживати - на рідкокристалічному дисплеї тестера відобразиться вимір споживаного струму (в амперах) і енергії (в міліампер на годину). Також має трохи просісти значення вхідної напруги (ступінь просідання залежить від якості провідників і джерела живлення).
Управління USB тестером KCX-017 здійснюється за допомогою кнопки, яка знаходиться у верхньому правому куті фронтальної частини тестера. За допомогою цієї кнопки можна переключаться між осередками пам'яті (елементів пам'яті 10 шт.), А також обнуляти результати, записані в ці осередки. На згадку зберігаються дані про споживаної енергії (в міліампер на годину). Одна осередок може містити значення від 1 до 19999 mAh. Вся пам'ять тестера незалежна і може зберігати дані після вимкнення живлення. Якщо під час вимірювання відключити напругу живлення, а через деякий час включити підрахунок споживаної енергії продовжиться з місця, коли живлення було вимкнено.
Перемикання між осередками проводиться таким чином: подвійне натискання на кнопку, дисплей починає блимати. Після цього кожне одиничне натискання виробляє перемикання на наступну комірку без скидання значення поточної комірки. Наступне подвійне натискання призводить до виходу з режиму перемикання між осередками. Номер комірки відображаються на дисплеї в нижньому правому куті. Можливе значення від 0 до 9.
Утримання кнопки більше 5 секунд призводить до скидання записаного значення НАСТУПНОГО осередки пам'яті. Тобто якщо зараз ви на осередку 1, то при утриманні кнопки більше 5 секунд відбудеться стирання в наступному осередку (№2) і перехід до неї.
Тестер має три роз'єми:

  • порт USB типу «мама» - використовується для підключення до тестеру питомих пристроїв;
  • порт microUSB типу «мама» - вхідна напруга;
  • конектор USB типу «тато» - вхідна напруга.

Характеристики:

модель: KCX-017;
вхідна напруга: 3 - 7 В;
споживаний струм: 50 мА;
вихідна напруга: 3 - 7 В;
комутований струм: до 3,5 А;
тестер вимірює: напругу, струм, споживання енергії;
похибка вимірювання: 1%;
пам'ять: 10 осередків незалежній пам'яті;
значення в комірці пам'яті: від 1 до 19999 mAh;
дисплей: рідкокристалічний дисплей з синім підсвічуванням;
розміри: 55 х 28 х 15 мм;
вага: 26 г;
колір корпусу: білий.

Призначення Для USB
Вид Тестери
Країна-виробник товару Китай
Додаткові характеристики вхідна напруга : 3 - 7 В ;
споживаний струм : 50 мА ;
вихідна напруга : 3 - 7 В ;
комутований струм : до 3,5 А ;
тестер вимірює : напругу, струм, споживання енергії ;
пам'ять : 10 осередків незалежній пам'яті ;
розміри : 55 х 28 х 15 мм
Гарантія 1 місяць
Колір Білий
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.


!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.