Емулятор дисковода флоппі, FDD на USB, 100 образів

1165.00грн.
В наявності
Емулятор дисковода флоппі для читання образів дискет з USB-флеш-накопичувача.

Емулятор флоппі-дисковода призначений для заміни FDD-1.44 дисковода в пристроях, які як і раніше залежать від 3.5 дюймових дискет (музичної апаратури, промислового обладнання, роботизованих комплексів і т.д.). У сучасному світі дискети вже майже не використовуються, бо вони не дуже надійні, швидко виходять з ладу і мають маленький обсяг пам'яті. На їх заміну і прийшов емулятор флоппі-дисковода. Тільки як дискета використовується USB флешнакопітель.
Під'єднання здійснюється за стандартним 34-піновим інтерфейсом (Standard floppy drive) і 4-піновим роз'ємом живлення.
На емуляторі розташовані дві кнопки, зелений світлодіод, світлодіодний дисплей з 3-ма семисегментними (з десятковою крапкою) індикаторами і USB порт.
Зелений світлодіод загоряється при використанні пристрою. Кнопки призначені для перемикання образів дискет на флешці: права кнопка відповідає за перемикання позиції «одиниць», ліва кнопка - для перемикання «десятків», а якщо ж різко натиснути дві кнопки разом - перемикання «сотень». Так само передбачена функція форматування USB накопичувача довгим утриманням одночасно обох кнопок. Світлодіодний дисплей 3-ма семисегментними (з десятковою крапкою) індикаторами показує номер образу, який використовується в цей момент. USB порт потрібен для підключення USB накопичувача.
Запис образів дискет здійснюється за допомогою спеціального програмного забезпечення. Можливий запис 1000 образів, але ПО, яке йде на диску в комплекті, дозволяє записати тільки 100 образів (можливий запис і 1000 образів, але для цього потрібно самостійно шукати в Інтернеті спеціальне ПЗ, наприклад це). Формат записуваної дискети: 1.44 МБ, 160 доріжок, 18 секторів на доріжку, 512 байт в кожному секторі. USB накопичувач повинен мати формат FAT16 або FAT32.
Так само на задній панелі є перемички, але дана модель емулятора не підтримує їх функцій.

Характеристики:

модель: SFR1M44-U100K;
підтримка стандарту Plug and Play;
напруга живлення: 5 В;
підключення до комп'ютера: 34-піновий інтерфейс (Standard floppy drive) і 4-контактний роз'єм живлення;
формат дискети: 1.44 МБ, 160 доріжок, 18 секторів на доріжку, 512 байт в кожному секторі;
швидкість передачі: 500 кбіт/с;
запис 100 образів дискет;
метод кодування: MFM;
матеріал: АБС-пластик;
колір чорний;
розміри пристрою (Д х Ш х В): 112 х 99 х 24 мм;
вага в упаковці: 119 г;
вага пристрою: 98 г

Комплектація:

  • емулятор дисковода флоппі;
  • СD з програмним забезпеченням;
  • 4 гвинта;
  • 3 перемички.
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.