10x Термопаста GD900 0.5г, пакетик, термо паста

Снято с продажи
Комплект з 10 пакетиків по 0,5 г сірої теплопровідної пасти марки GD900.

Термопаста (теплопровідна паста) - це речовина з високою теплопередачею, яке використовується як шар між охолоджуваною поверхнею і відводить тепло пристроєм, наприклад, металевою кришкою центрального процесора і радіатором кулера. Тобто, це невіддільна частина нормальної і стабільної роботи електронного пристрою без перегріву. Так само поверхні дотичних елементів не можуть бути ідеально гладкими, завжди є мікротріщини і прорізи. Термопаста виправляє цей недолік. Вона згладжує дефекти і підвищує якість теплового контакту, замінюючи собою повітря.
Представлена ​​термопаста GD900 є топовою маркою у фірми GD. За своїм теплопровідність характеристикам вона не поступається кращим маркам визнаних виробників, зокрема фірми Arctic Cooling. Підтвердження цьому можна знайти в інтернеті в оглядах і відеосюжети з тестування і порівняно різних марок термопаст.
Термопаста марки GD900 має високу теплопровідність з усієї лінійки термопаст GD і з основним завданням створення термоінтерфейсу вона відмінно справляється.
Термопаста має рідку консистенцію і легко розподіляється по поверхні компонента, що прилягає до радіатора. Добре змивається. Розподіляти пасту бажано за допомогою пластикової лопатки, щоб не пошкодити поверхню охолоджуваного компонента.
Термопаста розфасована в маленькі пакетики по 0.5 г, що є зручним для одноразового використання. Не потрібно забезпечувати герметичність при подальшому зберіганні термопасти, що залишилась, щоб вона не засохла.

Характеристики:

марка термопасти: GD900;
виробник: Foshan High Conductivity Electronic Co., Ltd., Китай;
фасування термопасти: пакетик 0,5 г;
кількість пакетиків в комплекті: 10 шт .;
теплопровідність:> 4,8 Вт/м-К;
колір термопасти: сірий;
питома вага: 2,3 г/см3;
робоча температура: -50 ~ 200 ° C;
розмір пакетика: 50 х 25 мм;
вага пакетика: 0,7 ~ 0,8 г;
консистенція: рідка;
колір пакетика: білий.

Призначення Термопасти і засоби для їх зняття
Додатково фасування термопасти : пакетик 0,5 г ;
кількість пакетиків в комплекті : 10 шт .;
теплопровідність : > 4,8 Вт/м -К ;
колір термопасти : сірий ;
питома вага : 2,3 г/см3 ;
робоча температура : -50 ~ 200 ° C
Країна-виробник Китай
Вид Термоінтерфейси
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.