Бездротова миша Porsche, мишка машинка, червона

Снято с продажи
Бездротова мишка, виконана у вигляді автомобіля Porsche червоного кольору, має стильний дизайн.

Час не стоїть на місці. Все навколо розвивається і рухається вперед. Не варто на місці і розвиток комп'ютерних аксесуарів.
Бездротові мишки це черговий крок у розвитку технологій. У порівнянні з дротяними радіо мишками не мають "хвоста". Сигнал на комп'ютер передається за допомогою маленького приймача (на вигляд схожого на "флешку"). Приймач підключається в USB порт комп'ютера.
У зв'язку з відсутністю стаціонарного живлення радіо мишки працюють від акумуляторів або звичайних батарейок.
Можна виділити три покоління бездротових мишок. Перше покоління мишок зв'язується з приймачем на частоті 27 МГц. Радіус дії такої мишки кілька метрів.
В цей час такі мишки не виробляються.
Мишки другого покоління працюють на частоті 2,4 ГГц. Основним мінусом вважається необхідність в спеціальному USB приймачі, втрата якого виводить мишку з ладу.
Третє покоління використовує технології Bluetooth (в більшості випадків) або інші стандартні радіо інтерфейси.
Дана бездротова мишка у вигляді автомобіля "Порше" належить до другого покоління. Працює на частоті 2.4 ГГц. Радіус дії мишки до 10 метрів. Такою мишкою можна користуватися, перебуваючи з комп'ютером в різних кімнатах.
Для початку роботи з мишкою потрібно підключити приймач (донгл) в USB порт комп'ютера, встановити два елементи живлення типорозміру ААА. Джерело живлення встановлюється всередині корпусу мишки під знімним дахом. Там же розміщується USB приймач під час транспортування миші. Після цих операцій необхідно включити мишку за допомогою перемикача (вкл/викл) живлення на нижній частині корпусу. При першому включенні мишка визначається як USB пристрій введення. Додаткових драйверів для роботи
з мишкою встановлювати не потрібно.
Червоний колір кузова добре поєднується з сріблястими дисками коліс і чорним дахом. Через прозорі елементи на корпусі мишки (передні фари, задні підфарники) і уздовж капота мишки пробивається підсвічування червоного кольору.
Мишка "Порше" може служити непоганим подарунком для дітей, автолюбителів або для інших людей, яким подобаються незвичайні речі.

Характеристики:

тип: бездротова;
інтерфейс підключення: USB;
живлення приймача сигналу: USB;
живлення миші: батарейка типу ААА, 2 шт. (В комплект поставки не входять);
підтримка операційними системами: Windows XP / /Vista/7/8 /8.1/10 як 32 так і 64-розрядні;
габарити миші (д х ш х в): 103 х 53 х 36 мм;
габарити приймача (в х ш х т): 19 х 15 х 6 мм;
вага миші: 55 г;
колір: червоний з чорним.

Комплект поставки:

  • бездротова мишка Porshe;
  • USB приймач.
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.