Графічний планшет з пером HUION 420 4x2.23 дюйма

1455.00грн.
Немає в наявності
Функціональний графічний планшет HUION 420 з робочою зоною 4 на 2.23 дюйма.

Зараз все більше дизайнери, верстальники та творці тривимірної графіки використовують в своїй роботі графічні планшети. Планшет дозволяє красиво малювати на комп'ютері, допомагає в обробці фотографій при моделюванні складних тривимірних конструкцій. Графічний планшет HUION 420 при своїй невеликій ціні в порівнянні зі старшими братами таких фірм, як Wacom і ін., Має досить значними характеристиками.
Весь комплект планшета поставляється у фірмовій картонній упаковці. У комплект поставки входить сам графічний планшет, бездротова цифрова ручка, USB кабель для підключення до ПК, диск з драйверами і інструкцією, а також додаткові пластикові грифелі і металевий знімач в формі неповного кільця. Знімач використовується для вилучення грифелів з ручки в разі потреби їх заміни.
Обидві частини корпус планшета виконані з якісного і міцного матового пластика, приємного на дотик. Лицьова частина планшета поділена на 2 сектори: менший пофарбований в темно-сірий колір, більший - чорного кольору, на площі якого і відбувається взаємодія цифрової ручки з робочою поверхнею. Бездротова ручка по дизайну схожа з пером Wacom EP-150E, єдиною відмінністю є те, що прогумована тільки нижня частина ручки. На пері розташовані дві функціональні кнопки «ЛФМ» і «ПКМ», як на мишці. Для максимальної зручності навігацію по сторінці краще здійснювати з клавіатури, ну або звичайною мишкою. Живленням бездротової ручки є батарея ААА, встановлюється вона у внутрішню порожнину після розкручування ручки, дуже важливо дотримуватись полярності або можна зіпсувати пристрій. У верхній частині ручки є вмикач, майже як у кулькової ручки.
Підключення до ПК здійснюється після установки наявних на диску драйверів. У разі втрати диска або пошкодження, драйвера можна скачати з сайту виробника.
Там же на сайті виробника можна завантажити мульти мовний інструкцію з розділом російською мовою. Для підключення використовується кабель miniUSB-USB довжиною 1.5 м, кабель використовується як для живлення, так і передачі даних до ПК.
Після установки драйверів необхідно зробити настройки планшета під ті графічні додатки, з якими планується використовувати планшет. Планшет підтримує нативної більшу частину популярний графічних редакторів, як 2D, так і 3D. До таких додатків можна віднести більшу частину програм з Adobe Creative Cloud 2015 року, а так само Autodesk 3Ds Max, Pixia, GIMP, Corel Painter, Corel Paintshop, Corel Draw, OpenCanvas, Krita Studio і багато інших не сильно відомі графічні додатки і редактори. Сфера застосування планшета не обмежується тільки графічними додатками, його можна використовувати з текстовими редакторами, при створенні pdf файлів, а так само як маніпулятор в іграх.

Характеристики:

виробник: HUION (Китай);
модель планшета: 420;
тип планшета: електромагнітний;
активна робоча поверхня: 4 х 2.23 дюйма;
робоча роздільна здатність LPI (ліній на дюйм): 4000;
швидкість відгуку: 200RPS;
рівнів тиску пера: 2048;
живлення планшета: 5в (USB);
потужність планшета: 0.35 Ватт;
довжина кабелю miniUSB-USB: 150 см;
габарити ручки (довжина х діаметр): 150 х 13 мм;
габарити планшета (д х ш х в): 176.6 х 115 х 7.5 мм;
вага ручки (без батареї): 15 г;
вага планшета: 130 г;
вага комплекту: 315 г;
колір корпусу: чорний;
підтримувані ОС: Windows 7/8.1/10, Mac OS X 10.8 і більш пізні.

Роздільна здатність, LPI 4000 LPI (Ліній на дюйм)
Країна-виробник товару Китай
Розміри робочої поверхні 4 х 2.23 дюйма
Рівні чутливості пера 2048
Клас Любительский
Інтерфейс USB
Додаткові можливості тип планшета : електромагнітний ;
швидкість відгуку : 200RPS ;
живлення планшета : 5в (USB) ;
потужність планшета : 0.35 Ватт ;
довжина кабелю miniUSB - USB : 150 см
Габарити 177 х 115 х 7,5 мм
Вага 130 г
Комплектація графічний планшет HUION 420 ;
бездротова цифрова ручка ;
USB кабель для підключення до ПК ;
диск з драйверами і інструкцією ;
додаткові пластикові грифелі ;
металевий знімач
Тип вводу Перовий
Різновид Графічні планшети
Колір Чорний
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.


!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.