Qi приймач з Micro-USB для бездротової зарядки B

Снято с продажи
Приймач для бездротової зарядки для телефонів з Micro-USB роз'ємом типу B по Qi стандарту.

Qi ( 'Ци') - стандарт, розроблений Консорціумом бездротової електромагнітної енергії (Wireless Power Consortium, WPC) для індукційної передачі енергії на відстань до 4 см.
Ця система підходить для телефонів із знімною задньою кришкою і з роз'ємом Micro-USB типу B, розташованому в торці корпусу телефону.
Приймач не працюватиме встановленим під задню кришку, якщо задня кришка виконана металевої.
Важливо! При виборі приймача потрібно правильно визначитися з роз'ємом Micro-USB у телефону, він типу A або типу B.
Роз'єм Micro-USB має форму рівнобедреної трапеції з довгим і коротким підставою.
Роз'єм Micro-USB типу B має довгу підставу з боку екрану телефону, а коротку підставу розміщено з боку задньої кришки телефону. Якщо важко розглянути, де коротка і де довга сторона у роз'єму телефону, можна визначитися з цим, приклавши штекер мережевого зарядного пристрою або дата-кабель з комплекту поставки телефону.
Якщо роз'єм Micro-USB у телефону розташований навпаки, то для зарядки потрібно Qi приймач з Micro-USB для бездротової зарядки A.
Також важливо правильно визначитися з місцем розміщення приймача під задньою кришкою. Бажано розмістити приймач прямо над акумулятором, тому що там точно немає NFC антени і вона не буде заважати процесу зарядки. Для 'прикидки' місця розміщення приймача потрібно врахувати, що відстань від центру значка зони бездротової зарядки до штекера Micro-USB становить 85 мм.
Щоб використовувати цей спосіб зарядки - потрібен не тільки приймач, але і передавач, наприклад цей. Спочатку потрібно вставити штекер Micro-USB типу B приймача в роз'єм телефону, потім розмістити сам приймач під кришкою телефону і закрити її. Для зарядки гаджета потрібно покласти його задньою кришкою на бездротовий зарядний пристрій Wireless Charger і процес почнеться автоматично.
Швидкість зарядки практично як у мережевого зарядного пристрою.
Приймач тонкий і легкий, тому він може бути прикріплений до телефону весь час. Єдиним мінусом є те, що роз'єм Micro-USB не можна буде використовувати для передачі даних через Micro-USB кабель.
У транспортному стані Qi приймач з Micro-USB для бездротової зарядки B упакований в пластиковий пакет.

Характеристики:

модель: універсальна, Micro-USB типу B;
дальність прийому енергії: до 4 см;
вхідна напруга: 5 В;
вихідний струм 1000 mА;
розмір: 68,4 х 49 мм;
довжина шлейфу з Micro-USB типу B: 40мм;
колір чорний;
вага: 6 г.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.


!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.