Універсальна складана зарядка USB iPad iPhone MicroUSB 3v1

Снято с продажи
Універсальний компактний перехідник для підключення до USB порту мобільних пристроїв з MicroUSB, 30-ти контактним і 8-ми контактним роз'ємом від продуктів Apple.

Даний універсальний розкладний пристрій стане оригінальним і яскравим доповненням до мобільних аксесуарів. USB-зарядка виконана у вигляді «швейцарського» ножа і вдає із себе перехідник від звичайного USB гнізда на MicroUSB, 30-ти контактний і 8-ми контактний роз'єми від Apple.
У пристрої є 4 штекера:

  • USB - для підключення до джерела живлення;
  • MicroUSB;
  • 30-ти контактний Apple Dock Connector;
  • 8-контактний Apple lightning роз'єм.

Як видно, даний перехідник підходить для зарядки практично всіх сучасних телефонів.
Для початку роботи досить підключити гаджет до потрібного роз'єму перехідника, а потім підключити пристрій до джерела живлення.
Для синхронізації даних між пристроєм та ПК потрібно змінити положення перемикача на корпусі відповідно до використовуваним пристроєм (MicroUSB, iPhone 5, iPhone 4). Продукція Apple може 'лаятися', але синхронізація все ж відбувається.
Дана компактна зарядка дозволяє одночасно заряджати три мобільних пристрої, але відповідно час зарядки стане довше.
Кабелі підключення дуже гнучкі і дозволяють зручно розташувати мобільний пристрій. Для індикації роботи передбачений світлодіод синього кольору.
У торці корпусу перехідника присутній отвір, в яке можна протягнути шнурок або кільце брелка для зручного перенесення цього корисного аксесуара.

Характеристики:

робоча напруга: 5 В;
габарити: 92 х 10 х 24 мм;
вага: 23 г;
довжина кабелів (зі штекерами): USB - 7 см; MicroUSB - 5 см; 30-ти контактний Apple Dock Connector - 6.5 см; 8-контактний Apple lightning - 6 см;
індикація роботи: синій світлодіод;
підключення до джерела живлення: через USB;
підключення до пристроїв: через MicroUSB, 30-ти контактний Apple Dock Connector і 8-ми контактний Apple lightning роз'єм;
можливі кольори: білий, рожевий, чорний, салатовий, блакитний.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.