Універсальна зарядка батарей Жабка з ЖК екраном

Снято с продажи
Універсальна зарядка «жабка» з ЖК-дисплеєм для літієвих акумуляторів до мобільних телефонів, цифрових камер, GPS приймачів і інших пристроїв, має USB-порт.

Універсальність пристрою полягає в тому, що за допомогою цього пристосування можна зарядити практично будь-яку літієвої батареї. Особливістю пристрою є рухливість контактів, їх можна підключити до різних батарей. Підходить для зарядки батарей, які вбудовані в задню кришку телефону.
Утримання акумулятора здійснюється притиском подпружиненной напівпрозорої кришки. Частина кришки відкидається - це зроблено для зручного виставлення вусиків контактів пристрою. Досить розташувати акумулятор так, щоб контакти універсального пристрою стикалися з крайніми полюси акумулятора. При цьому універсальний зарядний пристрій автоматично визначає полярність акумулятора.
Зарядка відбувається автоматично і контролюється мікрочіпом. Пристрій автоматично відключається при досягненні необхідного рівня заряду.
На пристрої є рідкокристалічний дисплей з підсвічуванням синього кольору, який показує рівень заряду батареї: 25 %, 50 %, 75 %, 100 %. Якщо підключити до даного продукту батарею, він буде просто показувати рівень заряду, а якщо ж підключити пристрій до джерела живлення - почнеться зарядка.
Також в цьому пристрої передбачена зарядка від USB-порту - на бічній частині корпусу є присутнім USB-роз'єм.
Вилка пристрою захована в корпусі, вона дістається одним рухом руки. Для зручності є невелике заглиблення.
Пристрій дуже актуально для рідкісних моделей телефонів, на які складно, а часом і неможливо, знайти зарядний пристрій. Наприклад, для численних різновидів китайських клонів популярних оригінальних моделей.
Незручністю використання зарядного пристрою можна вважати те, що потрібно належна акуратність і уважність при
установці батареї. Потрібно, щоб контакти зарядки і батареї добре стикалися, і щоб батарея була добре зафіксована притискної кришкою.
На притискної кришці нанесена шкала. Рекомендується записати значення екстраполяції положення повзунків на шкалі для кожної з батарей для зарядки. Це спростить процес налаштування рухомих контактів при наступних зарядках.

Характеристики:

вхідна напруга: 180 - 240 В;
вихідна напруга: 2.8 - 8.7 В;
максимальний струм: 250 мА;
максимальна відстань між контактами: 36 мм;
ємність батарей для зарядки: 200 - 3000 мАг.
розміри: 84 х 55 х 35 мм;
вага: 57 г:
вага в коробці: 68 г;
колір корпусу: білий з синім.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.