Чіп 1610A1 1610A2 1610A, трістар U2, Iphone 5S

Снято с продажи
Контролер заряду , включення , USB підключення і управління режимом сну для iPhone 5c , 5s , iPad Air , iPad Mini Retina моделі 1610A2 від виробника NXP Semiconductor в корпусі BGA на 36 кульок .

1610A2 використовується в смартфонах і планшетних комп'ютерах Apple iPhone 5c, 5s, iPad Air, iPad Mini Retina як контролер заряду, включення, USB підключення і управління режимом сну. На схемах компанії Apple контролер позначений як U2 (т.зв. tristar) для iPhone, U6000 для iPad Air, U1300 для iPad Mini Retina. Документації на мікросхему у вільному доступі немає.
Ціна вказана за одиницю товару. При покупці значних кількостей (для кожного чіпа індивідуально), можете вказати в коментарях до замовлення "Запропонуйте знижку". Менеджер зв'яжеться з Вами телефоном для узгодження ціни.
Примітка: ми не несемо відповідальності за працездатність мікросхеми в проектах і схемах, розроблених і зібраних самим користувачем або третіми особами. Працездатність може бути гарантоване лише в проектах і схемах, які розроблені виробниками електроніки.
Покупець повинен сам оцінити свою компетентність при створенні проекту.
При сумнівах в якості виконання мікросхеми виробником, рекомендуємо спочатку купувати пробну партію в одиничних кількостях. При цьому ми можемо зарезервувати для Вас необхідні кількості на термін до 7 днів, щоб вони були саме з цієї партії.

Характеристики:

модель: 1610A2;
виробник: NXP Semiconductor;
тип корпусу: BGA 36 кульок;
сумісність: iPhone 5c, 5s, iPad Air, iPad Mini Retina;
позначення на платі iPhone: U2.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.


!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.