Чіп 25L3206E SOP8, CMOS SERIAL FLASH, 32Мбіт

35.00грн.
Немає в наявності
Незалежна Flash пам'ять моделі MX25L3206E від виробника Macronix International в корпусі SOP8 .

Пам'ять 25L3206E має послідовний інтерфейс SPI і програмний протокол, що дозволяє працювати на трьох провідниковій шині. Пам'ять має 512 біт OTP (One Time Programable) області пам'яті, область пам'яті з можливістю одноразового запису з можливістю захисту цієї області від перезапису. У цій області пам'яті, зазвичай, зберігається унікальний ідентифікатор мікросхеми. Обсяг Flash пам'яті становить 4Мбайт (1024 сектора по 4Кбайт кожен). Максимальна швидкість запису 32Мбіт/с.
Ціна вказана за одиницю товару. При покупці значних кількостей (для кожного чіпа індивідуально), можете вказати в коментарях до замовлення "Запропонуйте знижку". Менеджер зв'яжеться з Вами телефоноа для узгодження ціни.
Примітка: ми не несемо відповідальності за працездатність мікросхеми в проектах і схемах, розроблених і зібраних самим користувачем або третіми особами. Працездатність може бути гарантоване лише в проектах і схемах, які розроблені виробниками електроніки.
Покупець повинен сам оцінити свою компетентність при створенні проекту.
При сумнівах в якості виконання мікросхеми виробником, рекомендуємо спочатку купувати пробну партію в одиничних кількостях. При цьому ми можемо зарезервувати для Вас необхідні кількості на термін до 7 днів, щоб вони були саме з цієї партії.

Характеристики:

модель: MX25L3206E;
виробник: Macronix International;
тип корпусу: SOP8;
швидкість запису: 32 Мбіт/с;
напруга читання/стирання: 2,7 - 3,6 В;
інтерфейс: SPI;
обсяг: 4 Мбайт;
споживаний струм: до 25 мА;
циклів читання/стирання: 100 тис.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.