Чіп AOZ1212AI Z1212AI SOP8, регулятор напруги

Снято с продажи
Понижуючий регульований імпульсний стабілізатор напруги моделі Z1212AI від виробника ALPHA Semiconductor в корпусі SOP8 .

Імпульсний регулятор напруги Z1212AI - мікросхема для DC - DC перетворювачів з мінімальною кількістю обв'язки. Мікросхема Z1212AI застосовується в імпульсних джерелах живлення, а також в зменшувальних, інвертуючих конвертерах з вхідною напругою 4,5 - 27 вольт і вихідним струмом до 3 А.
Ціна вказана за одиницю товару. При покупці значних кількостей (для кожного чіпа індивідуально), можете вказати в коментарях до замовлення "Запропонуйте знижку". Менеджер зв'яжеться з Вами телефоном для узгодження ціни.
Примітка: ми не несемо відповідальності за працездатність мікросхеми в проектах і схемах, розроблених і зібраних самим користувачем або третіми особами. Працездатність може бути гарантована лише в проектах і схемах, які розроблені виробниками електроніки.
Покупець повинен сам оцінити свою компетентність при створенні проекту.
При сумнівах в якості виконання мікросхеми виробником, рекомендуємо спочатку купувати пробну партію в одиничних кількостях. При цьому ми можемо зарезервувати для Вас необхідні кількості на термін до 7 днів, щоб вони були саме з цієї партії.

Характеристики:

тип: імпульсний регулятор напруги;
модель: Z1212AI;
виробник: ALPHA Semiconductor;
тип корпусу: SOP8;
напруга живлення: 4,5 - 27 В;
максимальний струм: 3 А;
вихідна напруга регульоване;
вихідна напруга: до 0,8 В;
робоча частота: 370 кГц.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.