Чіп AS15-F QFP48, гамма-корректор

60.00грн.
В наявності
14 + 1 - канальний буфер з опорними напруженнями для гамма - корекції в рідкокристалічних дисплеях , модель AS15 - F виробника E - CMOS в корпусі QFP48 .

Чіп AS15-G QFP48, гамма-коректор використовується в LCD телевізорах для лінеаризації характеристики передачі. Іншими словами, гамма-коректор виправляє спотворення колірного тону і насиченості кольору, викликані нелінійністю амплітудної характеристики тракту від світла до світла. Розбіжність амплітудних характеристик гамма-коректорів колірних каналів на 1 - 2 \% призводить до помітних спотворень кольоровості зображення.
Ціна вказана за одиницю товару. При покупці значних кількостей (для кожного чіпа індивідуально), можете вказати в коментарях до замовлення "Запропонуйте знижку". Менеджер зв'яжеться з Вами телефоном для узгодження ціни.
Примітка: ми не несемо відповідальності за працездатність мікросхеми в проектах і схемах, розроблених і зібраних самим користувачем або третіми особами. Працездатність може бути гарантоване лише в проектах і схемах, які розроблені виробниками електроніки.
Покупець повинен сам оцінити свою компетентність при створенні проекту.
При сумнівах в якості виконання мікросхеми виробником, рекомендуємо спочатку купувати пробну партію в одиничних кількостях. При цьому ми можемо зарезервувати для Вас необхідні кількості на термін до 7 днів, щоб вони були саме з цієї партії.

Характеристики:

тип: гамма-коректор;
модель: AS15-F;
тип корпусу: QFP48;
виробник: E-CMOS;
напруга живлення: 6,5 - 18 В;
GBWP: 1 МГц;
смуга пропускання: 2 МГц за рівнем -3 дБ.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.