Чіп DS3231SN DS3231, SOP16, годинник RTC з I2C

60.00грн.
Немає в наявності
Годинник реального часу моделі DS3231SN від виробника Dallas Semiconductor в корпусі SO16 300mil.

точний годинник реального часу DS3231SN з інтегрованою температурною компенсацією кварцового генератора використовуються для підтримки точної дати та точного часу в будь-яких пристроях. Інтегрування кварцового резонатора підвищує довготривалу точність годин. DS3231SN вважає секунди, хвилини, години, дні тижня, дати, місяці та роки, в тому числі високосні. Годинники можуть працювати у 24-годинному або 12-годинному форматі з індикатором AM / PM. На DS3231SN можна запрограмувати два будильники. DS3231SN автоматично відстежує збої живлення, щоб негайно, в разі необхідності, перемикнутися на резервне живлення. DS3231SN працює на шині I2C.
Ціна вказана за одиницю товару. При покупці значних кількостей (для кожного чіпа індивідуально), можете вказати в коментарях до замовлення "Запропонуйте знижку". Менеджер зв'яжеться з Вами телефоном для узгодження ціни.
Примітка: ми не несемо відповідальності за працездатність мікросхеми в проектах і схемах, розроблених і зібраних самим користувачем або третіми особами. Працездатність може бути гарантоване лише в проектах і схемах, які розроблені виробниками електроніки.
Покупець повинен сам оцінити свою компетентність при створенні проекту.
При сумнівах в якості виконання мікросхеми виробником, рекомендуємо спочатку купувати пробну партію в одиничних кількостях. При цьому ми можемо зарезервувати для Вас необхідні кількості на термін до 7 днів, щоб вони були саме з цієї партії.

Характеристики:

модель: DS3231SN;
виробник: Dallas Semiconductor;
тип корпусу: SO16 300mil;
напруга живлення: 3,3 - 5В;
споживаний струм: до 300мкА;
напруга перемикання на резервне живлення: 2,58В;
вихідна частота: 32,768кГц;
робоча температура: -40 ° C - + 85 ° C.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.