Чіп ISL6259A ISL6259, QFN28, контролер заряду

40.00грн.
Немає в наявності
Контролер заряду і живлення моделі ISL6259A від виробника Intersil в корпусі QFN28.

Контролер заряду і живлення ISL6259A може використовуватися в смартфонах, планшетних комп'ютерах і т.п. для роботи з акумуляторними батареями як контролер заряду і живлення. Основне призначення контролера живлення - формування напруг вторинного ланцюга. У пристроях багато різних компонентів, для яких напруга від батареї занадто висока. Контролер заряду і живлення формує різні напруги - 1,8 В, 2,5 В, 1,35 В, необхідні для живлення, наприклад, екрану, процесора і будь-якого іншого пристрою. Напруги, які формує контролер заряду і живлення складають вторинний ланцюг живлення. Вторинний ланцюг починає працювати тільки після включення пристрою. Контролер може працювати з 2, 3, 4-сегментинмі Li-ion, Li-ion полімерними, NiCd, NiMH акумуляторами.
Ціна вказана за одиницю товару. При покупці значних кількостей (для кожного чіпа індивідуально), можете вказати в коментарях до замовлення "Запропонуйте знижку". Менеджер зв'яжеться з Вами телефоном для узгодження ціни.
Примітка: ми не несемо відповідальності за працездатність мікросхеми в проектах і схемах, розроблених і зібраних самим користувачем або третіми особами. Працездатність може бути гарантована лише в проектах і схемах, які розроблені виробниками електроніки.
Покупець повинен сам оцінити свою компетентність при створенні проекту.
При сумнівах в якості виконання мікросхеми виробником, рекомендуємо спочатку купувати пробну партію в одиничних кількостях. При цьому ми можемо зарезервувати для Вас необхідні кількості на термін до 7 днів, щоб вони були саме з цієї партії.

Характеристики:

тип: контролер заряду і живлення;
виробник: Intersil;
тип корпусу: QFN28;
модель: ISL6259A;
частота: 300 кГц;
вхідна напруга: 7 - 25 В;
підтримка: 2, 3, 4-сегменті акумуляторів;
струм витоку: 10мкА;
температурне автовимкнення.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.
21.10.2017
Сделал заказ, получил на следующий день в другом городе. Все супер!
Спасибо!
Буду заказывать.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.