Чіп LPC2478FBD208, ARM7 мікроконтролер, LQFP208

Снято с продажи
Мікроконтролер моделі LPC2478FBD208 від виробника NXP Semiconductors в корпусі LQFP208.

Мікроконтролер (англ. Micro Controller Unit, MCU) - мікросхема, призначена для управління електронними пристроями. Типовий мікроконтролер поєднує на одному кристалі функції процесора і периферійних пристроїв, містить ОЗУ і (або) ПЗУ. По суті, це однокристальний комп'ютер, здатний виконувати досить прості завдання.
Мікроконтролер LPC2478FBD208 має ядро ​​ARM7TDMI-S, 512 кбайт високошвидкісний flash пам'яті. Ця flash пам'ять має спеціальний 128 бітний інтерфейс і прискорювач, який дозволяє микроконтроллеру виконувати послідовні інструкції з flash пам'яті з максимальною тактовою частотою 72 МГц. Ці функції доступні тільки в мікроконтролерах серії LPC2000 ARM. Мікроконтролер має інтерфейси налагодження в режимі реального часу в т.ч. JTAG, за рахунок чого може виконувати як 32-х розрядні ARM, так і 16-ти розрядні інструкції Thumb.
Мікроконтролер LPC2478FBD208 включає в себе: LCD контролер, 10/100 Ethernet Media Access Controller (MAC), USB full-speed Device / Host / OTG Controller with 4 kB of endpoint RAM, чотири UART інтерфейсу, два Controller Area Network (CAN) channels, інтерфейс SPI, два синхронних послідовних порту (SSP), три інтерфейсу IIC, інтерфейс IIS.
Функції для даного набору інтерфейсів: вбудований генератор на 4 МГц, 98 кбайт загальної оперативної пам'яті, з якої 64 кбайт локальна SRAM, 16 кбайт SRAM для Ethernet контролера, 16 кбайт SRAM DMA (технологія прямого доступу до пам'яті, минаючи центральний процесор) загального призначення, 2 кбайт SRAM з живленням від акумулятора, контролер зовнішньої пам'яті (EMC).
Такий набір функцій і можливостей робить мікроконтролер відмінним вибором для пристроїв портативної електроніки і POS пристроїв.
Також мікроконтролер має: 32-бітові таймери, 10-бітний АЦП, 10-бітний ЦАП, два ШІМ контролера і 160 вводів-висновків загального призначення.

Характеристики:

модель: LPC2478FBD208;
виробник: NXP Semiconductors;
тип корпусу: LQFP208;
ядро: ARM7TDMI-S;
розрядність: 32;
тактова частота: 72 МГц;
обсяг ROM-пам'яті: 512 кбайт;
обсяг RAM-пам'яті: 98 кбайт;
внутрішній АЦП, кількість каналів: 7;
внутрішній ЦАП, кількість каналів: 2;
напруга живлення: 3 - 3,6 В;
робоча температура: 0 - 70 ° C.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.