Корпус, кейс для Raspberry Pi B + 2 2B, чорний

45.00грн.
В наявності
Непрозорий корпус закритого типу для міні комп'ютерів Raspberry Pi моделей Raspberry Pi B +, Raspberry Pi 2 B чорного кольору.

Корпус, кейс для Raspberry Pi B + 2 2B чорний використовується для захисту елементів плати комп'ютера Raspberry Pi від прямого впливу зовнішнього агресивного середовища. До того ж корпус має відмінний простий дизайн. Коли Raspberry Pi поміщений в цей корпус, відчуваєш, що тримаєш реальну річ, а не просто печатну плату з елементами і виводами. Корпус виготовлений з ABS пластику. У корпусі акуратно зроблені отвори під всі виводи Raspberry Pi моделей B + і 2 B. Корпус складається з трьох частин: двох половинок і перфорованої перемички.
Для установки Raspberry Pi в корпус потрібно встановити комп'ютер в нижню частину корпусу. Нижня частина корпусу має отвори під HDMI, microUSB, AUX, а також круглі чотири отвори під з'єднувальні шурупи (входять в комплект поставки). Для установки Raspberry Pi потрібно під невеликим кутом поєднати роз'єми HDMI, microUSB, AUX з відповідними отворами в корпусі і акуратно опустити плату до характерного клацання. Круглі отвори на корпусі повинні поєднатися з отворами на платі Raspberry Pi. Під час опускання плати будьте уважні, щоб не зламати перегородку між роз'ємом RJ-45 і USB. Процес установки, по почуттях, дуже нагадує установку материнської плати в корпус комп'ютера. Коли плата надійно лежить в нижній частині корпусу, можна встановлювати перфоровану перемичку. Перемичка має 102 круглих отвори. Ці отвори за замовчуванням використовуються для вентиляції плати, але також їх можна використовувати для виведення з корпусу провідників від колодки GPIO (General-Purpose Input Output). Перемичка встановлюється з боку розміщення карти пам'яті на платі Raspberry Pi. Перемичку потрібно встановити вирізом вниз і великим обідком ближче до плати. Далі верхньою частиною корпусу накриваємо плату до характерних клацань, перевертаємо зібраний корпус нижньою частиною до верху і закручуємо в круглі чотири отвори чотири шурупа.
Зібрати корпус неправильно досить важко тому всі елементи зроблені так, що з'єднати їх неправильно неможливо.

Характеристики:

матеріал: ABS пластик;
корпус сумісний з: Raspberry Pi моделей Raspberry Pi B +, Raspberry Pi 2 B;
колір чорний;
розміри корпусу: 90 х 70 х 25 мм;
вага: 35 г;

Комплект поставки:

  • корпус, кейс для Raspberry Pi B + 2 2B, чорний;
  • монтажні шурупи - 4 шт.


Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.


!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.