Мотогарнітура Bluetooth 3.0, гарнітура шолома, ПАРА, інтерком V6 Pro 1200

3995.00грн.
В наявності
Набір з двох нашоломних радіо/Bluetooth моторацій/мотогарнітур модель V6 Pro 1200.

Мотогарнітура інтерком V6 Pro 1200 може використовуватися як нашоломна гарнітура, а у зв'язці з іншою V6 Pro 1200 як нашоломна рація для зв'язку з пасажиром або для зв'язку з п'ятьма власниками такого пристрою.
Перед використанням V6 Pro 1200 необхідно встановити навушники та мікрофон на мотошолом. Для цього потрібно визначити, де в порожнині шолома знаходяться вуха і рот власника. Потім потрібно відокремити від навушників і мікрофона гарнітури основи, які кріпляться на липучках, зняти захисну стрічку з клейкого матеріалу і приклеїти в порожнину шолома в місцях розташування вух і рота власника. Далі на липучки потрібно приклеїти навушники та мікрофон. Мікрофон має гнучке кріплення. Дроти від навушників і мікрофона бажано прокласти за кордоном м'якої частини мотошлема.
Далі на шолом потрібно змонтувати кріплення гарнітури. Мотогарнітура в більшості випадків монтується на лівий бік шолома. Для монтажу кріплення потрібно знайти зручне місце на шоломі, в більшості випадків на шоломах для цього є спеціальний паз. Спочатку монтується металева основа кріплення, потім приєднується кріпильна кліпса за допомогою шурупів, які йдуть у комплекті постачання. Для закручування шурупів у комплекті постачання є викрутка. Після монтажу кріплення потрібно на кріпильну кліпсу одягнути блок управління гарнітурою. Для цього блок управління гарнітурою має два пази та стоп фіксатор. Далі в гніздо 3,5 Jack блоку управління потрібно включити штекер від гарнітури. Виробник заявляє про водозахищеність блоків управління.
Для з'єднання мотогарнітури V6 Pro 1200 по Bluetooth з телефоном, MP3 плеєром, GPS навігатором і т. п. потрібно натиснути та утримувати (приблизно протягом 8 секунд) кнопку з піктограмою мотоцикліста поки світлодіод не почне швидко блимати синім і червоним кольорами. Поки світлодіод блимає - з гарнітурою можна з'єднуватися. Для інших пристроїв гарнітуру видно як Motor Phone. Pin код для з "єднання 0 000. Після сполучення з Bluetooth світлодіод почне блимати синім кольором з невеликою частотою.
Мотогарнітура V6 Pro 1200 підтримує Bluetooth специфікації 3.0 + EDR або старіші зі зворотною сумісністю. При використанні з телефоном гарнітура буде автоматично підіймати трубку. Радіус роботи по Bluetooth становить близько 10 метрів в ідеальних умовах.
Кнопки легко намацати навіть у рукавичках, вони мають жорсткий хід і натискаються з характерним клацанням.
Для з'єднання гарнітур V6 Pro 1200 (або інших сумісних) між собою по радіоканалу потрібно на обох гарнітурах натиснути та утримувати (приблизно протягом 8 секунд) кнопку з піктограмою мотоцикліста поки світлодіоди на блоках управління не почнуть швидко миготіти синім і червоним кольорами. Потім на одній з гарнітур потрібно натиснути одну з кнопок Rider A, Rider B, Rider C, Rider D, Rider E вибору каналу зв'язку і трохи почекати. Через кілька секунд гарнітури з'єднаються обраним каналом, а світлодіоди почнуть блимати синім кольором з невеликою частотою. Якщо гарнітур більш як два - третю, четверту і т. д. гарнітури потрібно включати окремо і вибирати для кожної свій канал зв'язку. Всього сполучених між собою гарнітур може бути шість. Одночасно між собою можуть спілкуватися тільки дві гарнітури, але в режимі повного дуплекса (одночасний прийом і передача). Для виклику конкретного каналу потрібно натиснути на блоці управління своєї гарнітури відповідну кнопку, після чого прозвучить звуковий сигнал і відбудеться з'єднання. Дальність роботи гарнітур по радіоканалу становить до 1200 м в ідеальних умовах.
За допомогою кнопок з піктограмами «+» і «-» можна зменшувати та збільшувати гучність. За допомогою маленької кнопки гарнітура вимикається, і скидаються налаштування. Для вимикання гарнітури зі збереженням налаштувань потрібно натиснути та утримувати (приблизно протягом 6 секунд) кнопку з піктограмою мотоцикліста.
Кожна гарнітура інтерком V6 Pro 1200 має вбудований акумулятор на 850 мАг. Час роботи в режимі розмови близько 12 годин, в режимі очікування близько 400 годин. Гніздо для зарядки знаходиться під гумовою заглушкою біля гнізда 3,5 Jack. Формат гнізда під штекер Jack 2,5.
Гарнітури заряджаються за допомогою кабелів USB тип A - Jack 2,5.

Характеристики:

модель: інтерком V6 Pro 1200;
кількість гарнітур у комплекті: 2 шт.;
можливість зв'язку за: Bluetooth, радіоканалу;
специфікація Bluetooth: 3.0 + EDR або старіші зі зворотною сумісністю;
дальність роботи по Bluetooth: до 10 м;
кількість радіоканалів: 5;
кількість одночасно з'єднаних гарнітур: 6;
дальність роботи з радіоканалу: до 1200 м;
ємність акумулятора: 530 мАг;
час роботи в режимі розмови: близько 12 годин;
час повної зарядки акумулятора: близько 2.5 годин;
гніздо для зарядки: 2,5 Jack;
гніздо для навушників і мікрофона: 3,5 Jack;
довжина проводів навушників: 30 см і 44 см;
діаметр одного навушника: 60 мм;
довжина дроту мікрофона: 30 см;
довжина мікрофона: 23 см;
габарити блоку управління: 85 х 43 х 14 мм;
довжина антени блоку управління: 58 мм;
габарити кріплення: 58 х 50 х 13 мм.

Комплект постачання:

  • мотогарнітура Bluetooth 3.0 гарнітура на шолом, інтерком V6 Pro 1200 в упаковці 2 шт.;
  • навушники з мікрофоном 2 шт.;
  • кріплення гарнітури 2 шт.;
  • кріпильний шуруп 4 шт.;
  • викрутка;
  • кабель USB тип A - Jack 2,5 2 шт.;
  • керівництво користувача російською мовою.
Тип Гарнітури
Країна-виробник товару Китай
Комплект поставки мотогарнітура V6-1200 2 шт.;
навушники з мікрофоном 2 шт.;
кріплення гарнітури 2 шт.;
шуруп 4 шт.;
викрутка;
кабель USB тип A - Jack 2,5 2 шт.;
керівництво російською мовою
Додаткові характеристики можливість зв'язку по: Bluetooth, радіоканалу;
кількість радіоканалів: 5;
кількість одночасно з'єднаних гарнітур: 6;
ємність акумулятора: 850 мАг;
довжина проводів навушників: 30 см і 44 см;
вага комплекту: 572 г
Гарантія 1 місяць


Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.