Багатосмуговий торговий лазерний сканер штрих-кодів Zebex Z-6170

4030.00грн.
Немає в наявності
Багатосмуговий лазерний сканер-декодер штрих кодів моделі Zebex Z-6170 підключається до комп'ютера, ноутбука або торгового термінала через USB порт.

Багатосмуговий лазерний сканер штрих кодів використовується для легкого і швидкого зчитування, розшифровки і введення даних зі штрих кодів в автоматизовані комп'ютерні системи (комп'ютер, ноутбук, торговий термінал, банківське обладнання). Також можлива синхронізована робота зі спеціальним програмним забезпеченням типу '1С: Бухгалтерія' і т.п.
Завдяки присосці сканер можна встановлювати на будь-якій гладкій поверхні. Перед установкою сканера потрібно очистити поверхню від бруду, вологи і т.п. Для більш надійної фіксації сканера на поверхні в комплекті поставки йде самоклеюча майларова підкладка діаметром 145 мм. Також в нижній частині ніжки сканера передбачено три монтажних отвори для установки сканера.
Сканер з'єднується з ніжкою з допомогою шарнірного валу, що дозволяє налаштовувати кут нахилу сканера.
Для підключення сканера до кінцевого обладнання (комп'ютера, ноутбука, торгового термінала і т.п.) використовується кабель-перехідник USB тип A - RJ45 'тато'. Довжина перехідника складає 190 см. Після подачі живлення на верхньому торці корпусу сканера повинен загорітися синій світлодіод, що означає готовність до роботи. Живлення сканера здійснюється через кабель-перехідник.
Якщо сканер підключений до пристрою з операційною системою сімейства Windows, він повинен визначитися як USB пристрій введення і повинен початися процес автоматичної установки драйверів. Після цього сканер готовий до роботи.
Сканер має 2 режими сканування: багатосмуговий (20 скануючих ліній в 5 напрямках) і лінійний (одна горизонтальна лінія). Для перемикання в лінійний режим сканування потрібно натиснути на кнопку в верхній частині сканера. Через три секунди сканер знову переключиться в багатосмуговий режим. Для тривалої роботи в лінійному режимі потрібно утримувати кнопку у верхній частині сканера.
Для сканування потрібно направити лазерний промінь на штрих код і провести променем зверху вниз до звукового сигналу. Звуковий сигнал буде означати, що штрих код прочитаний і береться стверджувати. Якщо зчитування не вдалося операцію потрібно повторити.
Сканер програмується за допомогою спеціальних програмних штрих кодів, які зображені в інструкції з програмування з комплекту поставки.

Характеристики:

модель: Zebex Z-6170;
тип: лазерний;
швидкість сканування в багатосмуговому режимі 1400 скан / сек;
швидкість сканування в лінійному режимі: 70 скан / сек;
кількість скануючих ліній: 20;
довжина хвилі лазера: 650 нм;
робоча температура: 0 ° C - + 40 ° C;
температура зберігання: -20 ° C - + 60 ° C;
живлення: 5 В постійного струму (здійснюється за допомогою кабелю USB тип А - RJ-45);
декодує коди типу: UPC / EAN / JAN, UPC-A & UPC-E, EAN-8 & EAN-13, JAN-8 & JAN-13, ISBN / ISSN, Code 39, Codabar, Code 128 & EAN 128, Code 93, ITF 2 of 5, IATA Code, MSI, China Postal Code, Code 32, Industrial 2 of 5, Standard 2 of 5, JAP, Code 11, GS1 DataBar, GS1 DataBar Limite;
габарити сканера (в х д х ш): 165 х 118 х 100 мм;
вага сканера: 348 г;
вага комплекту поставки: 663 г;
колір: чорний.

Комплект поставки:

  • багатосмуговий торговий лазерний сканер штрих-кодів Zebex Z-6170;
  • кабелю USB тип А - RJ-45;
  • самоклеюча майларова підкладка;
  • лист з майстер штрих кодами;
  • диск з ПО.
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.