Бездротовий 2D сканер штрихкодів QR-кодів Aibecy MJ-4000

2910.00грн.
Немає в наявності
Ручний, програмований 2D сканер-декодер штрих кодів, QR-кодів модель Aibecy MJ-4000.

Сканер штрих кодів, QR-кодів модель Aibecy MJ-4000 використовується для легкого і швидкого зчитування, розшифровки і введення даних зі штрих кодів і QR-кодів в автоматизовані комп'ютерні системи (комп'ютер, ноутбук, торговий термінал, банківське обладнання). Також можлива синхронізована робота зі спеціальним програмним забезпеченням типу 1С бухгалтерія тощо.
Для використання USB сканера штрих кодів Aibecy MJ-4000 потрібно конектор USB тип B кабелю USB тип A - USB тип B довжиною 150 см з'єднати зі сканером, а конектор USB тип A з'єднати з кінцевим обладнанням (комп'ютер, ноутбук, торговий термінал, банківське обладнання) . Після подачі живлення на верхньому торці корпусу сканера повинен спалахнути червоний світлодіод, що означає - йде заряд акумулятора і готовність до роботи.
Якщо сканер підключений до комп'ютера або ноутбука з операційною системою сімейства Windows, він повинен визначитися як USB пристрій введення і повинен початися процес автоматичної установки драйверів. Після цього сканер готовий до роботи.
Також є можливість роботи по бездротовому каналу 2,4 ГГц. Для цього сканер оснащений акумулятором, а в комплекті йде USB - Wireless адаптер. Для початку роботи потрібно підключити до комп'ютера (ноутбуку, торгового термінала, банківського устаткування) USB - Wireless адаптер. Якщо адаптер підключений до комп'ютера або ноутбука з операційною системою сімейства Windows, він повинен визначитися як USB пристрій введення і повинен початися процес автоматичної установки драйверів. З'єднання між адаптером та сканером здійснюється автоматично. Якщо з'єднання автоматично встановилося - потрібно використовувати три настроювальних штрихкоди з інструкції. Для ручного сполучення сканера і адаптера потрібно відключити адаптер від кінцевого обладнання далі відсканувати два штрих коду в такому порядку: Enter the setting mode Match codes with the receiver compulsorily, після чого відключитися лазер. Потім потрібно включити USB - Wireless адаптер в обладнання, якщо сполучення вдалося прозвучить один звуковий сигнал високої тональності. Після цього потрібно відсканувати код Exit from the setting mode.
Єдиною умовою нормальної роботи по бездротовому каналу є заряджений акумулятор сканера. Акумулятор сканера заряджається через кабель USB тип A - USB тип B від USB порту комп'ютера або від адаптера живлення з USB виходом і вихідною напругою 5В.
Принцип роботи сканера заснований не на скануванні лазерним променем, як в звичайному сканері штрих кодів, а на скануванні (фотографуванні) і декодування сканованих зображень. Таким чином, сканер може декодувати як звичайні 1D штрих коди, так і 2D (в т.ч. QR, Data Matrix, PDF 417, Royal Mail Mailmark 2D) штрих коди.
Для безпосередньої роботи зі сканером потрібно натиснути на кнопку включення, після чого прозвучить один короткий біп високої тональності - сканер включився. Потім потрібно ще раз натиснути на кнопку включення, після чого з'явиться широкий, горизонтальний, скануючий промінь, який буде активний, поки натиснута кнопка. Для сканування потрібно направити лазерний промінь під кутом 90 градусів і на відстані 60 - 300 мм на штрих код таким чином, щоб промінь повністю «з'їв» код. Звуковий сигнал буде означати, що штрих код лічений і береться стверджувати. Якщо зчитування не вдалося операцію потрібно повторити.
Приклад сканування 1D і 2D кодів:
Пример сканирования 1D и 2D кодов

Світлова індикація:

  • Синій світлодіод швидко блимне і вимкнутися - штрих код лічений, включення, виключення;
  • Червоний світлодіод горить - акумулятор заряджається, якщо сканер на зарядці і світлодіод не горить, то зарядка закінчена.

Звукова і світлова індикація:

  • один короткий біп високої тональності - живлення вимкнене, штрих код лічений;
  • один довгий біп високої тональності - живлення вимкнене;
  • один короткий біп високої тональності потім три коротких Біпа високої тональності - помилка конфігурації;
  • один короткий біп низької тональності потім один короткий біп високої тональності - налаштування прийняте;
  • Три коротких Біпа високої тональності - передача по бездротовому каналу не вдалася, вільного місця не залишилося.

Також в сканері передбачено кілька додаткових функцій, а саме: режим інвентаризації, режим без з'єднання, читання штрих кодів з моніторів і дисплеїв.
Режим інвентаризації:
Сканер може записувати в свою пам'ять штрих коди, а потім вивантажувати їх на комп'ютер. Для цього потрібно вважати з інструкції код, позначений 'Enter the inventory mode'. Потім сканувати штрих коди, наприклад, на інвентаризації на видаленні від USB - Wireless адаптера. Після зчитування потрібно потрапити в зону дії USB - Wireless адаптера і з інструкції вважати код, позначений 'Upload Data', після чого все лічені коди після виконання 'Inventory mode' вивантажити на комп'ютер. Для очищення пам'яті сканера потрібно вважати код, позначений 'Eliminate memory data'. Сканер має 512 кбайт EEPROM пам'яті.
Режим без з'єднання:
При нормальному з'єднанні сканера з USB - Wireless адаптером лічені дані передаються на комп'ютер. Якщо з'єднання з адаптером порушено, лічені дані автоматично записуються в енергонезалежну пам'ять. Штрих коди, збережені в пам'яті, можна потім вивантажити на комп'ютер прочитавши код 'Upload Data'. Для очищення пам'яті сканера потрібно вважати код, позначений 'Eliminate memory data'.
Сканер можна програмувати за допомогою спеціальних програмних штрих кодів, які зображені в інструкції з програмування, яка йде в комплекті. Всі робочі параметри зберігаються в незалежній пам'яті, яка може зберігати налаштування після вимкнення живлення.
Можна запрограмувати: режим роботи, відключити звук, рівень звуку зумера, час вимикання при бездіяльності (від 30 сек до 30 хв), мова.
Живлення сканера Aibecy MJ-4000 здійснюється від вбудованого акумулятора ємністю 1300мАч.

Характеристики:

модель: Aibecy MJ-4000;
спосіб підключення до обладнання: USB, Wireless 2,4 ГГц;
сумісність з операційними системами: Windows XP/Vista/7/8/8.1/10 як 32 так і 64-бітними;
процесор: ARM;
пам'ять EEPROM: 512 кбайт;
підтримка штрих кодів 1D: EAN-8, JAN-8, EAN-13, JAN-13, UPC-A, UPC-E, Code 39, Code 32, Code 93, Code 128, EAN-128, GS1-128, Codabar , Industrial 2 of 5, Interleave 2 of 5, Matrix 2 of 5, MSI, Postal Code і ін .;
підтримка штрих кодів 2D: PDF417, Data Matrix, QR Code, Royal Mail Mailmark 2D;
довжина хвилі лазера: 650 нм;
відстань зчитування: 15 - 800 мм;
кут сканування: 30 °, 65 °, 75 °;
швидкість сканування: 100 разів в секунду;
довжина кабелю USB тип A - USB тип B: 150 см;
індикація: звукова, світлодіодна;
габарити сканера: 170 x 100 x 68 мм;
вага сканера: 171 г;
вага комплекту: 326 г

Комплект поставки:

  • Бездротовий 2D сканер штрихкодів QR-кодів Aibecy MJ-4000 в упаковці;
  • Кабель USB тип A - USB тип B;
  • USB - Wireless адаптер;
  • Посібник користувача англійською мовою.
Тип Ручні
Інтерфейси підключення USB;
Wi-Fi
Декодовані штрих-коди 1D, 2D
Система зчитування Фото
Тип підключення Дротовий;
Бездротовий
Вага 326 г
Колір Чорний
Додаткові характеристики пам'ять EEPROM: 512 кбайт;
відстань зчитування: 15 - 800 мм;
кут сканування: 30 °, 65 °, 75 °;
швидкість сканування: 100 раз в секунду;
довжина кабелю USB тип A - USB тип B: 150 см;
індикація: звукова, світлодіодна;
габарити: 170 x 100 x 68 мм
Комплектація Бездротовий 2D сканер штрихкодів QR-кодів Aibecy MJ-4000;
Кабель USB тип A - USB тип B;
USB - Wireless адаптер;
Посібник користувача англійською мовою
Країна-виробник товару Китай
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.