Фоторезист сухий плівковий для PCB , 5м x 0.3м

745.00грн.
В наявності
Сухий плівковий фоторезист довжиною 5 метрів і шириною 30 см .

Фоторезист сухий плівковий для PCB, 5м x 0.3м може використовуватися для виготовлення друкованих плат високою щільністю монтажу, травлення, легування, зворотної фотолітографії, піскоструминного гравіювання, герметизації, створення різних структур.
Фоторезист - це матеріал, який при опроміненні його світлом ультрафіолетового діапазону змінює свою здатність до розчинення в спеціальному проявнику. Світло звичайного видимого діапазону на фоторезист впливу не робить. Освітлені області не розчиняються, а не освітлені розчиняються.
Плівковий фоторезист складається з трьох шарів плівки. В середині фоточутлива плівка, яка покрита з двох сторін захисними плівками. З одного боку, яка приклеюється до текстоліту - м'яка, з іншого - жорстка. Плівковий фоторезист має низку переваг. По-перше, не вимагає сушки. Дуже зручний при роботі з невеликою кількістю плат. Товщина плівкового фоторезисту однакова завжди. Це спрощує підбір часу засвічення.
Для використання плівкового фоторезисту - виготовте фотошаблон, відріжте потрібний Вам фрагмент фоторезисту, зніміть захисну поліетиленову плівку і починайте роботу.
Інструкції з виготовлення друкованих плат можна подивитися тут, тут і тут.

Характеристики:

тип: сухий плівковий;
розміри у відкритому стані: 500 х 30 см;
розміри упаковки (діаметр х довжина): 24 х 300 мм;
вага: 138 г.

Призначення Для плат
Додаткові характеристики тип : сухий плівковий ;
розміри у відкритому стані : 500 х 30 см ;
розміри упаковки ( діаметр х довжина ) : 24 х 300 мм ;
вага : 138 г
Країна-виробник товару Китай
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.