Нагрівальний керамічний сердечник паяльн A1322

70.00грн.
В наявності
Змінний нагрівальний керамічний сердечник A1322 з термопарою для паяльних станцій .

Застосовується сердечник в сумісних паяльних станціях. Як нагріває елемента використовується ніхромовий провід, поміщений в керамічну оболонку. У сердечник вбудована термопара для регулювання нагріву. Дуже важливо при установці сердечника перевіряти опір на виводах, тому що нанесена китайцями маркування (колір ізоляції) може бути не вірною. Так само дуже важливо дотримуватися полярності, в іншому випадку сердечник згорить.

Характеристики:

модель: A1322;
виробник: Китай;
для паяльних станцій: 702, 852AD, 868D, 900M, 900L, 907, 908, 909D, 913, 914, 936, 937 і ін;
вхідна напруга: 24 В;
опір нагрівача: 12-16 Ом;
опір термопари: 2-2.5 Ом;
потужність нагрівача: 50 Вт;
габарити сердечника (довжина х діаметр): 70 х 3,5 мм;
довжина проводів: до 6 см;
вага сердечника: 2 г;
колір сердечника: білий.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.
04.10.2015
Рідний нагрівач паяльника мав трохи менший діаметр, і тому намагався підмотати фольгу, в результаті експериментів він і зломився. Отриманий нагрівач діаметром 4,8мм не потребуав ніяких доопрацювань. Дроти довгі, але ізоляцію не обрізав, лише підігнув - це дозволило відрегулювати потрібну відстань для розміщення жала паяльника. Як і вказано на сайті, опір нагрівача близько 14 Ом, датчика термопари 2 Ом. Зі станції на штирьках роз"єма знайшов зміну напругу декілька вольт - ці виводи на нагрівач. Постійна напруга близько +4В - це на датчик. Відмічаємо "+" контакт датчика на платі. Щоб визначити "+" датчика термопари нагрівача, підігріваємо кінчик нагрівача запальничкою, та вимірюємо напругу на виводах термопари, вона буде декілька мВ, та помічаємо плюсовий вивід. Підпаюємо дроти нагрівача у відповідні місця на платі (дроти від датчика погано паяються), збираємо все до купи відрегулювавши нагрівач щоб повністю входив в жало, але не впирався, та користуємось справним пристроєм.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.