Захисна , паяльна маска для PCB в шприці 10мл 24г

Снято с продажи
Захисна паяльна маска PD - D20 в шприці для друкованих плат з полімеризацією під впливом ультрафіолетових ламп .

Багато радіоаматорів займаються виготовленням друкованих плат в домашніх умовах. При виготовленні друкованих плат практично не можливо обійтися без захисної паяльної маски.
Використовують її для захисту сформованого провідного малюнка друкованої плати, захисту окремих ділянок плати від впливу флюсу і припою в процесі монтажу компонентів, а так само для захисту провідників від попадання вологи в процесі експлуатації пристроїв.
Сам процес створення друкованої плати і покриття її захисної паяльною маскою досить простий, але водночас вимагає дотримання багатьох нюансів, пов'язаних з марками використовуваних масок. Пропонована захисна паяльна маска є однокомпонентнюї і її полімеризація відбувається під впливом ультрафіолетового випромінювання.
Після створення друкованої плати необхідно її підготувати до покриття захисною паяльною маскою. Для того, щоб маска лягла рівномірно, необхідно пройтися по поверхні друкованої плати дрібним наждачним папером і після цього обов'язково її знежирити. Після цього вже починати процес нанесення захисної маски.
В результаті використання маски відкритими залишаються тільки контактні площадки і роз'єми для ніжок. За допомогою фотошаблона з малюнком майданчиків, нанесений на друковану плату матеріал маски засвічується і полімеризується. Ті ж ділянки плати, де знаходяться майданчики для пайки залишаються засвіченими і нанесена на них маска легко змивається.
Фотошаблон виготовляється на друкованій плівці за допомогою лазерного принтера. Шаблон створюється в тій же програмі, в якій створювався малюнок друкованої плати. Засвічування і полімеризація маски відбувається під впливом ультрафіолетових ламп.
Якщо на друкованій платі є залишки олова, їх необхідно видалити перед нанесенням маски, інакше олово спучиться в момент нагрівання плати при пайці.
Маска знаходиться в герметичному шприці об'ємом 10 мл.

Характеристики:

маркування: PD-D20;
серія маски: UV;
обсяг маски: 10 мл;
вага з шприцом: 24 г;
колір маски: зелений;
консистенція: рідка.

Призначення Для плат
Додаткові характеристики серія маски : UV ;
обсяг маски : 10 мл ;
вага з шприцом : 24 г ;
колір маски : зелений ;
консистенція : рідка
Країна-виробник товару Китай
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.