Автомобільний тестер проводки , ланцюги , мультиметр , щуп MS8211

Снято с продажи
Портативний вимірювальний прилад для тестування електричних ланцюгів в автомобілі від виробника JIA XUN моделі MS8211 , оснащений рідкокристалічним дисплеєм з підсвічуванням , поворотним перемикачем , звуковим оповіщенням .

Автомобільний тестер проводки, ланцюги, мультиметр, за замовчуванням, використовується для тестування електричних ланцюгів в автомобілі. Може використовуватися при ремонті або діагностиці автомобіля, при заміні проводки в автомобілі, при установці сигналізації, GPS системи стеження, аудіо системи і т.п. Також може використовуватися як звичайний мультиметр.
Для використання тестера потрібно спочатку встановити в бокс для елементів живлення дві батарейки типу AA. Батарейки потрібно встановлювати, зберігаючи полярність, як зображено на корпусі боксу. Батарейки в комплект поставки не входять.
Потім за допомогою поворотного перемикача потрібно вибрати режим вимірювання і проводити виміри.
Тестер має кілька режимів вимірювання.
Режим «LED1».
Режим LED1
Щоб використовувати установку потрібно червоний щуп вставити в гніздо «+», а чорний щуп в гніздо COM (твердження дійсно для всіх перерахованих далі режимів). Режим «LED1» дозволяє виявити, чи є в ланцюзі або на ділянці ланцюга напруга. Також за допомогою режиму можна з'ясувати, який полярності струм йде в ланцюзі або на ділянці ланцюга. Коли щупи тестера будуть підключені в прямій полярності - світлодіод LED1 горітиме зеленим, якщо в непрямий - помаранчевим. Якщо потрібний провідник буде в важкодоступному місці - можна використовувати захватний гак (твердження дійсно для всіх перерахованих далі режимів). Для цього потрібно захопити гаком за ізоляцію потрібний провідник і натиснути на гашетку (твердження дійсно для всіх перерахованих далі режимів). Щуп-голка в захватном гаку зробить в ізоляції провідника невелике акуратне отвір, щоб дістати безпосередньо до самого провідника (дійсно для всіх перерахованих далі режимів). Режим буде корисний при тестуванні місця установки ламп розжарювання або світлодіодів постійного струму. Режим може бути використаний тільки для постійного струму з напругою не більше 24 вольт.
Режим «Test Lamp» (контрольна лампа).
Режим Test Lamp
Режим « Test Lamp » дозволяє виявити , чи є в ланцюзі або на ділянці ланцюга напруга . Якщо в ланцюзі , яка тестується , є напруга - світлодіод Test Lamp буде горіти помаранчевим . Чим вище напруга , тим яскравіше горить світлодіод . Полярність підключення щупів не має значення . Режим може бути використаний тільки для постійного струму з напругою не більше 24 вольт .
Режим « Test Lamp & Multimeter Voltage » ( контрольна лампа ) .
Режим Test Lamp & Multimeter Voltage
Режим є поєднанням режиму контрольної лампи і мультиметра . Режим використовується для виявлення поганого контакту або старих проводів . Якщо вольтметр показує напругу нормально , то тестова лампа не горить . Якщо в ланцюзі є коротке замикання , то тестова лампа горить . Суміщений режим використовується тому , що кожен тест окремо ( тестовою лампою або мультиметром ) може дезорієнтувати . Режим може бути використаний тільки для постійного струму з напругою не більше 24 вольт .
Режим « Voltage Measurement Gear » ( вимір напруги ) .
Режим Voltage Measurement Gear
Режим використовується для вимірювання напруги в ланцюгах . При вимірі напруги щупи приладу потрібно встановлювати в ланцюг паралельно .
Може вимірюється як постійний струм , так і змінний . Значення напруги будуть відображатися на рідкокристалічному дисплеї . Перед вимірюванням змінного струму потрібно встановити відповідний режим за допомогою кнопки SELECT . Режим може бути використаний для постійного струму з напругою не більше 100 В і для змінного не більш 750 В.
Режим « Resistance Measurement Gear » ( вимір опору ) .
Режим Resistance Measurement Gear
Режим використовується для вимірювання опору в ланцюгах. Під час вимірювання опору щупи приладу потрібно встановлювати в ланцюг паралельно. Значення опору будуть відображатися на рідкокристалічному дисплеї. Якщо ланцюг буде розімкнути, то на дисплеї з'явиться повідомлення OL. Якщо вимірюваний опір вище 1 МОм, то його значення на дисплеї може відобразитися через кілька секунд. Якщо вимірюваний опір нижче 40 Ом, то його значення на дисплеї може відобразитися через кілька секунд. Перед вимірюванням опору в ланцюзі обов'язково повинна бути знята напруга живлення, щоб уникнути пошкодження приладу.
Режим «Diode Measurement Gear» (вимір напівпровідників).
Режим Diode Measurement Gear
Режим використовується для вимірювання напруги на напівпровіднику . Для кремнієвого P - N переходу це значення приблизно 0,5 - 0,8 В. Якщо тестувати напівпровідник в закриту сторону , то на дисплеї з'явиться повідомлення OL . Перед вимірюванням напівпровідника в ланцюзі обов'язково повинна бути знята напруга живлення , щоб уникнути пошкодження приладу . Не можна перевищувати вхідну напругу більше ніж на 60 В постійного струму , щоб уникнути пошкодження приладу .
Режим « Circuit On/Off Measurement Gear » ( замкнутий/розімкнутий ланцюг ) .
Режим Circuit On/Off Measurement Gear

Режим використовується для пошуку замкнутих/розімкнутих ланцюгів. Якщо ланцюг замкнутий, то зумер буде видавати звук. Якщо опір тестованого ланцюга більше 100 МОм зумер не видаватиме звук. Значення опору замкненого кола буде відображатися на рідкокристалічному дисплеї. Якщо ланцюг буде розімкнути, то на дисплеї буде відображатися повідомлення OL. Перед вимірюванням, в ланцюзі обов'язково повинна бути знята напруга живлення, щоб уникнути пошкодження приладу. Не можна перевищувати вхідну напругу більше ніж на 60 В постійного або 40 В змінного струму, щоб уникнути пошкодження приладу.
Тестер має чотири кнопки:

  • BLCTR - кнопка підсвічування дисплея;
  • SELECT - вибір режиму вимірювання. У режимі вимірювання напруги перемикає вимір постійного і змінного струму. У режимах «Resistance Measurement Gear», «Diode Measurement Gear», «Circuit On / Off Measurement Gear» перемикає між собою ці режими;
  • RANGE - вибір діапазону вимірювання. При вимірі напруги вольти і мілівольтах, при вимірі опору Ом, кОм, МОм. Можливий режим AUTO;
  • LED2 - включає світлодіодне підсвічування, що складається з одного білого світлодіода.

Загальний вигляд тестера:

Общий вид тестера

Характеристики:

виробник: JIA XUN;
модель: MS8211;
максимальне значення на дисплеї: 1999;
індикація полярності: автоматична;
напруга живлення: 2,4 - 3,6 В;
частота зумера: 2,7 кГц;
функція: автоматичного вимкнення;
вимірювана напруга постійного струму: 199,9 мВ, 1,999 В, 19,99 В, 199,9 В;
вимірювана напруга змінного струму: 199,9 мВ, 1,999 В, 19,99 В, 199,9 В, 750 В;
вимірюваний опір: 199,0 Ом, 1,999 кОм, 19,99 кОм, 199,99 кОм, 1,999 МОм,
19,99 МОм;
вимір діодів: 0 - 1,5 В;
вимір тріодів: 0 - 1000 В;
розміри тестера: 300 х 50 х 20 мм;
розміри упаковки: 365 х 125 х 40 м;
вага комплекту: 380 г

Комплект поставки:

  • автомобільний тестер проводки, ланцюги, мультиметр в заводській упаковці;
  • щупи 2 шт;
  • крокодил 1 шт;
  • керівництво користувача китайською та англійською мовами.
Країна-виробник товару Китай
Матеріал Пластик
Додаткові характеристики максимальне значення на дисплеї : 1999;
напруга живлення : 2,4 - 3,6 В ;
частота зумера : 2,7 кГц ;
розміри тестера : 300 х 50 х 20 мм ;
вага комплекту : 380 г
Тип Тестер проводки, ланцюги, мультиметр
Функції тестерів Вимірювання напруги постійного струму ;
вимір напруги змінного струму ;
вимір опору ;
вимір діодів ;
вимір тріодів ;
визначення замкнута/розімкнутий ланцюг
Підсвічування Дисплей
Робоча напруга АКБ 2 батарейки типу AA
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.