Lexia 3 сканер діагностики авто Peugeot , Citroen

2625.00грн.
Немає в наявності
Lexia 3 сканер для діагностики автомобілів марки Peugeot і Citroen .

PSA XS Evolution - сканер для діагностики автомобілів Peugeot і Citroen. Даний комплект дозволяє проводити діагностику і адаптацію електронних блоків управління всього модельного ряду автомобілів Peugeot і Citroen, випущених з 1996 р Даний адаптер - це програмно-апаратний комплекс, що складається з сканера, який через адаптер підключається до діагностичного роз'єму OBD2 і програмного забезпечення. Підключається до автомобіля 16-піновим DLC конектором. Можливе підключення до автомобілів випущених до 2001 року через перехідник на 30-ти контактний роз'єм (в комплект поставки не входить).
Підтримувані протоколи: K-Line, CAN-Bus, SAE J1850 (PWM і VPW).
Сканер виконує безліч функцій: читання і очищення кодів помилок, перевірку готовності автомобіля до I/M перевірці, читання даних в режимі реального часу (значення датчиків, розрахункові параметри), будувати графіки. Особливістю даного програмно-апаратного комплексу є те, що ПЗ дозволяє не тільки відображати потокові значення різних параметрів, а ще й налаштовувати їх.
Для початку роботи потрібно підключити Lexia 3 до діагностичного роз'єму (DLC) і включити запалювання автомобіля. Сканер включиться автоматично. Попередньо потрібно встановити ПО і драйвера на комп'ютер (все ПО є на диску в комплекті). Потім підключити пристрій до комп'ютера. Поєднання виробляється через "VGA-подібний" роз'єм на сканері і USB роз'єм на ПК. Програмне забезпечення зрозуміле і просте для проведення діагностики, потрібно слідувати програмному меню (вибрати марку автомобіля, модель і т.д.). Єдине, що ще попередньо потрібно буде дізнатися - це DAM номер автомобіля, програма попросить ввести його (він знаходиться на кузові за водійськими дверима).
Корпус сканера виконаний з пластику. Комплект складається з самого сканера, кабелю для підключення сканера до DLC роз'єму, двох USB-кабелів для підключення до ПК (один довгий, другий короткий), одного диска з ПО і фірмових наклейок. Для нормальної роботи ПО рекомендується встановити його на ОС Windows XP. Заявлена ​​підтримка Windows 7, тільки 32 bit версії.
Увага! Пристрій для діагностики автомобіля призначений для напівпрофесійного і професійного використання і вкрай не рекомендується для покупки тим, хто "не в темі". Пристрій буде працювати з тією версією ПО, яке є або на компакт-диску, або спочатку встановленого в приладі. Працездатність діагностичного пристрою з оновленою версією, завантаженої з інтернету не гарантується. Всі зміни ПО покупець виконує в межах своєї компетенції, продавець не несе відповідальності за працездатність пристрою, що зазнав зміна ПО.

Характеристики:

модель: Lexia 3 (PSA XS Evolution);
підключення до автомобіля: 16-контактний DLC роз'єм;
сумісність: Peugeot, Citroen;
вхідна напруга: 12 В;
габарити сканера: 127 х 67 х 25 мм;
довжина VGA - USB кабелю: 30 см і 2,4 м;
вага: 258 г;
вага в упаковці: 540 г;
габарити упаковки: 290 х 190 х 90 мм.

Комплектація:

  • Lexia 3 сканер з роз'ємом OBD2;
  • VGA - USB кабель 30 см для підключення до ПК;
  • VGA - USB кабель 2,4 м для підключення до ПК;
  • диск з ПО;
  • фірмові наклейки.
Країна-виробник товару Китай
Вид Сканери
Інтерфейс OBD-II;
USB
Марка автомобіля Peugeot, Citroen
Мова інтерфейсу Англійська
Дисплей Без дисплею
Тип підключення Кабель
Додаткові характеристики підключення до автомобіля : 16 - контактний DLC роз'єм ;
вхідна напруга : 12 В ;
габарити сканера : 127 х 67 х 25 мм ;
довжина VGA - USB кабелю : 30 см і 2,4 м ;
вага : 258 г ;
вага в упаковці : 540 г
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.


!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.