OP-COM V1.99 PIC18F458 OBD2 USB сканер діагностики авто Opel

720.00грн.
Немає в наявності
OP - COM V1.99 сканер діагностики автомобілів Opel через OBD2 роз'єм .

OP-COM V1.99 - сканер для діагностики автомобілів Opel. Даний адаптер - це програмно-апаратний комплекс, що складається зі сканера, який під'єднується до діагностичного роз'єму OBD2 і програмного забезпечення. Серед доступних для адаптера OP-COM систем такі, як: двигун, коробка передач, ABS, AirBag, система охолодження двигуна, клімат-контроль, Parking Heater, Mobile Phone Portal, Anti Theft Warning та інше. Підключається до автомобіля 16-піновим DLC конектором. Сканер оснащений мультиплексором діагностичних каналів, що використовують лінію K, а також модулем CAN, що дає змогу використовувати його для діагностики всіх електронних систем найсучасніших моделей Opel (Insignia, GT, Vectra-C, Astra-H, Zafira-B), що використовують діагностичну шину CAN.
Сканер виконує читання і очищення кодів помилок, перевірку готовності автомобіля до I/M перевірки, читання даних в режимі реального часу (значення датчиків, розрахункові параметри), будувати графіки і безліч інших функцій.
Для початку роботи потрібно під'єднати сканер до діагностичного роз'єму (DLC) і ввімкнути запалювання автомобіля. Сканер увімкнеться автоматично. Попередньо потрібно встановити ПЗ і драйвери на комп'ютер (все ПЗ йде на дисках у комплекті). Потім під'єднати пристрій до комп'ютера за допомогою кабелю USB тип A - USB тип B. На диску є зрозуміла покрокова інструкція англійською мовою з картинками для встановлення та діагностики.
Встановлений новий чіп PIC18F458 і оновлене ПЗ дали змогу розробникам домогтися ще більшої надійності та стабільності роботи сканера.
Підтримка всіх основних протоколів. Набір функцій сканера максимально наближений до можливостей дилерського діагностичного обладнання Tech2.

Характеристики:

модель: OP-COM V1.99;
під'єднання до автомобіля: 16-ти контактний DLC роз'єм;
сумісність: Opel;
вхідна напруга: 12 В;
габарити сканера: 105 х 25 х 45 мм;
довжина USB кабелю: приблизно 1,5 м;
вага: 75 г;
вага в упаковці: 147 г.

Комплектація:

  • OP-COM V1.99 сканер;
  • кабель USB тип A - USB тип B для підключення до ПК;
  • диск із ПЗ.
Країна-виробник товару Китай
Вид Сканери
Інтерфейс OBD-II;
USB
Марка автомобіля Opel
Мова інтерфейсу Англійська
Дисплей Без дисплею
Тип підключення Кабель
Додаткові характеристики підключення до автомобіля : 16 - ти контактний DLC роз'єм ;
вхідна напруга : 12 В ;
габарити сканера : 105 х 25 х 45 мм ;
довжина USB кабелю : приблизно 1,5 м ;
вага : 75 г ;
вага в упаковці : 147 г
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.