Тестер автомобільного акумулятора , генератора 12В

260.00грн.
В наявності
Портативний прилад для контролю напруги автомобільного акумулятора , контролю генератора , стартової здатності акумулятора від виробника Tirol , модель T16897 .

Тестер автомобільного акумулятора, генератора 12В може використовуватися в побутових умовах або автомобільних майстерень для швидкого контролю напруги автомобільного акумулятора, контролю генератора, стартовою здатності акумулятора.
Перед початком використання тестера потрібно підключити затискач червоного кольору до позитивного полюса акумулятора, а чорний затиск до негативного полюса.
Тестер можна використовувати в трьох режимах: контроль генератора, контроль стану акумулятора, стартова здатність акумулятора. Відповідно до цього контрольна частина приладу розбита на три зони. Alternator State (стан генератора) має світлодіоди FAULT (червоний) і GOOD (зелений).
Battery State (стан акумулятора) має світлодіоди FULL (зелений), MIDDLE (жовтий), LOW (червоний). Check before charge (стартова здатність акумулятора) має світлодіод OK (зелений).
Контроль генератора:
Спочатку приєднуємо тестер, включаємо двигун, вимикаємо фари, радіоприймач і т.п., вимикаємо двигун. Потім знову включаємо двигун, включаємо фари, радіоприймач і т.п. В обох випадках повинен загорітися зелений світлодіод GOOD, який розташований у верхній частині тестера. Червоний світлодіод FAULT буде світитися в разі, якщо з генератора не поступатиме ніякої напруги або його величина буде незначною. Обов'язково проконтролюйте, чи правильно приєднаний тестер. Якщо все правильно і горить світлодіод FAULT - зверніться в майстерню.
Контроль стану акумулятора:
Спочатку приєднуємо тестер затиск червоного кольору до позитивного полюса акумулятора, а чорний затиск до негативного полюса. Потім потрібно на 1 - 2 хвилини включить фари, потім вимкнути. Потім відключити на 10 хвилин затискачі тестера і знову приєднати. Відповідно до стану акумулятора загориться один з світлодіодів: FULL зелений - повна зарядка, MIDDLE жовтий - половина зарядки, LOW червоний - дуже мала зарядка.
Стартова здатність акумулятора:
Перед цим тестом акумулятор повинен бути максимально заряджений. Спочатку видаліть контакт підключення котушки запалювання і тільки після цього підключайте тестер. Вставте ключ запалювання і спробуйте запустити двигун. Двигун не зможе запуститися (переривання запалювання). Якщо почне світитися зелений світлодіод OK - це значить, що стан акумулятора в порядку. Якщо стартер не в порядку, то зелений світлодіод OK не займеться незалежно від стану зарядки акумулятора.
ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Не намагайтеся запускати двигун довше 2 - 3 секунд - це може зіпсувати акселератор.

Характеристики:

модель: T16897;
виробник: Tirol;
максимальна напруга: 12 В;
максимальний струм: 15 А;
розміри: 124 х 51 х 25 мм;
вага комплекту: 110 г.

Комплект поставки:

  • тестер автомобільного акумулятора, генератора 12В в заводській упаковці;
  • керівництво користувача.
Країна-виробник товару Китай
Тип Тестер акумуляторних батарей
Функції тестерів Тест системи пуску ;
Тест стану заряду АКБ ;
Тест генератора
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.