Етикет - пістолет , пістолет для цінників MX -5500

235.00грн.
Немає в наявності
Ручний етикет - пістолет MX -5500 для друку і наклеювання етикеток, самоклеючих цінників ( етикеток ) .

Даний інструмент призначений для друку і наклеювання етикеток. Він гарантує надійну і швидку роботу. У даного пістолета зручна і проста конструкція. Корпус зроблений з міцного пластику.
В даному етикет-пістолеті передбачений друк 8 символів. Для набору друкованого тексту використовується рухомий складальний валик. Рухом вліво / вправо потрібно виставити валик на відповідний розряд і за допомогою коліщатка виставити символ/цифру. У кожному розряді є цифри від 0 до 9. Також в кожному розряді є додаткові символи: ГРН, ГРН, $, £, €, ₱, R $, R, D, RP, Pd, USD. У п'ятому і шостому секторі є точка. Даний пістолет передбачений для прайс-етикеток розміром 20 х 10 мм. Також можна використовувати для нанесення етикеток з певною датою.
Для заміни етикеток потрібно відкрити відсік для заправки стрічки, дістати втулку і розмістити на ній стрічку (для зручності можна взяти одну етикетку і приклеїти кінець стрічки до втулки). Після цього втулку встановити на місце. Потім потрібно одночасно натиснути на два виступи, які знаходяться на корпусі, і відкрити механізм пістолета. Механізм складається з двох відкидних кришок (внутрішньої і зовнішньої). Через утворений отвір потрібно просунути стрічку і закрити внутрішню кришку. Після цього потрібно натягнути стрічку, розмістивши його вздовж зовнішньої кришки, потрапляючи стрічкою в пази на валу. Після цього можна закривати зовнішню кришку. Пристрій готовий до використання.
Верхня частина пістолета має знімний механізм, на якому розміщена друкована голівка.
Для зручності в роботі на ручці знаходиться кистьовий шнур.
У комплект входить запасна змінна друкована головка і стрічка з етикетками (близько 100 етикеток).

характеристика:

модель: етикет-пістолет MX-5500;
ширина стрічки з етикетками: 20 мм;
габарити: 203 х 150 х 70 мм;
розміри прайс-етикеток: 20 х 10 мм;
колір синій;
вага: 250 г.

Комплектація:

  • ручний етикет-пістолет MX-5500;
  • стрічка прайс етикеток;
  • змінна друкована голівка.
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.


!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.