Ручний міні дриль , 2 двосторонні цанги , 10 свердел

125.00грн.
В наявності
Ручна міні дриль з набором свердел для делікатного свердління різноманітних матеріалів , будь то дерево , текстоліт або полімерна глина .

Легкий і компактний ручний дриль, який можна використовувати для висвердлювання отворів невеликого діаметра в деталях, виготовлених з дерева, глини, текстоліту і навіть срібла. Інструмент може застосовуватися для тонкої роботи з ювелірними виробами, ремонті годинникових механізмів, в моделізмі і інших хобі. Корпус дрилі виготовлений цілком з металу, покритий рифленням для надійного утримання в руці. Він розбірний: спереду встановлений затиск для заміни цанги і надійного закріплення свердла, ручка розкручується в задній частині, всередині вона порожня, так що в ній зручно зберігати другу цангу. Хвостовик круглої форми крутиться на осі, завдяки чому дриль зручно притискати і обертати одночасно. У комплекті з дрилем йдуть дві двосторонні цанги для установки свердел різного розміру (від 0,5 мм до 3 мм), а також десять свердел: 0.8, 1.0, 1.5, 2.0 і 2.3 мм по дві штуки кожного діаметра.

Характеристики:

назва: ручний міні дриль, 2 двосторонні цанги, 10 свердел;
матеріал корпусу: метал;
діаметр свердел: 0.8, 1.0, 1.5, 2.0, 2.3 мм;
розмір: довжина 90 мм, діаметр хвостовика 14 мм, діаметр ручки 8 мм;
вага: 38 г

Комплектація:

  • ручний міні дриль;
  • дві двосторонні цанги (всередині корпусу);
  • 10 шт свердел, по два з діаметром 0.8, 1.0, 1.5, 2.0, 2.3 мм.
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.