Професійний лазерний рівень, нівелір, 5 ліній 6 точок Hilda LS-050

1475.00грн.
Немає в наявності
Професійний лазерний рівень модель Hilda LS - 050 з можливістю проектувати одночасно або окремо 4 вертикальних , одну горизонтальну і лінію схилу .

Професійний лазерний рівень Hilda LS-050 використовується для побудови горизонтальної і вертикальної площини. Застосовується в будівництві, ремонтних роботах і т.п.
Корпус нівеліра розміщений на поворотній підставі. Підстава, своєю чергою, розміщується на 3 опорах. 3 опори підстави нівеліра можуть регулюватися по висоті і утворюють рівносторонній трикутник. Кут повороту корпусу 360 градусів. Для більш точного налаштування кута повороту на станині є поворотний гвинт.
Для роботи нівеліру потрібно живлення 4.5 В постійного струму. Живлення здійснюється за допомогою трьох батарейок АА або акумулятора (акумулятор входить в комплект поставки), або за допомогою мережевого адаптера живлення (йде в комплекті поставки). Біля боксу для батарейок (акумулятора) на бічній стороні корпусу знаходиться роз'єм MicroUSB для підключення мережевого адаптера. Адаптер має штекер 5.5 х 2.1 мм і для підключення до нівеліра потрібно використовувати наявний в комплекті поставки перехідник. За допомогою адаптера можна також заряджати встановлено несумісну акумуляторну батарею в нівелір. При підключенні за допомогою адаптера наявність батарейок не обов'язково.
Для включення нівеліра потрібно підключити до нього живлення і повернути перемикач на боковій стінці в положення "ON". Відповідно, для виключення повернути перемикач в положення "OFF". Після включення апарат видасть звуковий сигнал, який означає, що можна приступати до роботи з нівеліром. Після того, як повернути перемикач в положення "ON", всередині апарату розблокується маятник для самовирівнювання. Під час транспортування нівеліра, щоб уникнути пошкоджень маятник рекомендується заблокувати (повернути перемикач в положення "OFF").
Для включення/відключення лазерних ліній на верхній частині корпусу присутні кнопки "V" - вертикальні лінії і "H" - горизонтальні лінії. Нівелір може одночасно проектувати 5 ліній (4 вертикальних і 1 горизонтальна) і 6 точок (5 точок на лініях і точка схилу). Після натискання кнопки "V" включаються 2 вертикальні лінії, після повторного натискання кнопки включаться ще 2 лінії. Після третього натискання кнопки "V" вертикальні лінії відключаються. Горизонтальна лінія проектується через віконце спереду корпусу. Зверху корпуса також присутній індикатор, який після включення живлення спалахує зеленим кольором і бульбашковий рівень для перевірки горизонтальності установки нівеліра. Якщо нівелір буде встановлено не горизонтально, то апарат буде видавати звуковий сигнал.
Між кнопками включення вертикальних і горизонтальної лінії є кнопка включення для роботи поза приміщеннями. При включенні режиму вулиці зелений індикатор починає блимати.
Знизу корпуса є отвір з 5/8 "різьбою для установки на штатив. Також через цей отвір проектується точка схилу.
Для зручності перенесення нівеліра під час експлуатації до корпусу апарата прикріплений ремінець.
В даному нівелірі використовується червоний лазер 2 класу. Довжина хвилі лазера становить 635 нм, а потужність лазера 1 МВт.
При роботі з нівеліром рекомендується використовувати спеціальні окуляри з червоним "склом". Завдяки цим ок збільшується відстань, при якому промені знаходяться в гарній видимості. Також окуляри служать для захисту сітківки очей від впливу лазера.
Для транспортування нівеліра використовується тканинна сумка. Усередині вона оснащена поролоновими вставками для безпечного транспортування апарата. Є ремінець для носіння сумки з інструментом на плечі.

Характеристики:

модель: Hilda LS-050;
лінії лазера: 4 вертикальних, 1 горизонтальна і лінія схилу;
тип лазера: 2 клас, 1 мВт, 635 нм (червоний);
дальність проектування: до 7 м;
діапазон самовирівнювання: 2 °;
похибка: 1 мм на 5 м, 1 мм на 1.5 м для схилу;
робоча температура: -10 ... + 40 ° С;
живлення: 4,5 В постійного струму;
габарити нівеліра: 20 х 12 х 12 см;
вага нівеліра: 900 г;
матеріал корпусу: прогумований пластик, підстава - метал.

Комплект поставки:

  • професійний лазерний рівень Hilda LS-050;
  • сумка для перенесення;
  • мережевий адаптер живлення;
  • перехідник для підключення адаптера;
  • захисні окуляри;
  • акумулятор.
Вид Лазерні
Кількість променів 5
Клас лазера 2
Видимість променя (в приміщенні) м 7
Точність +-мм / м 1 мм на 5 м
Живлення 3 х АА , акумулятор , від мережі
Додаткові характеристики тип лазера : 2 клас , 1 мВт , 635 нм ;
діапазон самовирівнювання: 2 ° ;
живлення : 4,5 В постійного струму ;
матеріал корпусу : прогумований пластик , підстава - метал
Комплектація лазерний рівень Hilda LS - 050 ;
сумка ;
мережевий адаптер харчування ;
перехідник для підключення адаптера ;
захисні окуляри;
акумулятор
Розміри ( Висота і діаметр ) : 20 х 12 см
Вага 0.9 кг
Країна-виробник товару Китай
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.


!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.