Цифровий вольтметр 4,5 - 30 В LED вимірювач вольтажа

45.00грн.
В наявності
Вольтметр цифрова модель DSN - DVM - 368 v3.01 зі світлодіодним дисплеєм на три символи для вимірювання напруги в діапазоні 4,5 - 30 В

Цифровий вольтметр 4,5 - 30 В LED вимірювач вольтажа використовується для вимірювання та індикації напруги. Використовується в нескладних проектах на мікроконтролерах.
Для використання цифрового вольтметра потрібно до червоного провідника «+» і чорному провіднику «-» підключити позитивний і негативний полюс джерела напруги, відповідно. Значення вимірюваної напруги повинно бути 4,5 - 30 В постійного струму. Живлення вольтметра здійснюється від джерела вимірюваної напруги. Після підключення вольтметра до джерела напруги включиться LED дисплей і буде показувати поточне значення напруги з точністю до десятої частини вольта, в режимі реального часу. Якщо Ви не впевнені, що значення вимірюваної напруги 30 В постійного струму або менш, то ні в якому разі не підключайте вольтметр до такого джерела тому, що вольтметр вийде з ладу. Вольтметр поставляється без корпусу, тому потрібно максимально уникати агресивних впливів (падінь, ударів, вібрації, попадання пилу, попадання вологи тощо).
Цифровий вольтметр 4,5 - 30 В LED вимірювач вольтажа має два провідники та одну незадіяну клему. Позначення контактів: червоний провідник - вхідний сигнал, чорний провідник (загальний контакт). Незадіяна клема повністю дублює функцію червоного провідника.
Живлення вольтметра може здійснюватися від будь-якого джерела постійного струму з напругою 4,5 - 30 В.

Характеристики:

модель: DSN-DVM-368 v3.01;
діапазон вимірюваної напруги: 4,5 - 30 В;
напруга живлення: 4,5 - 30 В;
точність вимірювання: 0,1 В;
похибка: 1%;
робочий струм: 23 мА;
колір символів на дисплеї: червоний;
розміри: 22 х 14 х 10 мм;
довжина провідників: 14 см;
вага: 9 г

Тип Цифрові
Призначення Напруга
Матеріал Пластик
Країна-виробник товару Китай
Додаткові характеристики діапазон вимірюваної напруги : 4,5 - 30 В ;
точність вимірювання : 0,1 В ;
похибка : 1 % ;
робочий струм : 23 мА ;
розміри : 22 х 14 х 10 мм ;
довжина провідників : 14 см ;
вага : 9 г
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.